Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis

Gražus Apsaugos Įstaiga Padengti Atveju dėl Panasonic Lumix LX10 Minkšto Silikono Fotoaparato Krepšys Panasonic Lumix L-X10 su Guminiais Objektyvo Dangtelis

€8.15
Yra sandėlyje
w54336

Stilius: Rankinės
Naudoti: DSLR Fotoaparatas
Pakuotė: No
Prekės Pavadinimas: AoneCheer
Modelio Numeris: už Panasonic Lumix LX10
Aksesuarai Tipas: Apima
Medžiaga: Silikono
Tipas: Minkštas Krepšys

  • 1. Jis yra pagamintas iš strechable, atkaklus, minkštas aukštos kokybės sveiką medžiagos. 2.Silikoninis kameros dangtelį, minkštas, patvarus ir skalbti, puikus fotoaparatas. 3.Apsaugoti korpusas ir klaviatūra nuo subraižymo, grandymo ir dilimui, be to, visos funkcijos gali būti laisvai naudojama. 4.Geras touch jausmas. 5.Suderinamas su " Panasonic Lumix LX10. 1 x silikoninis padengti (Ne įeina fotoaparatas ir baterijos !)

    Žymos: plaukti sparno, "panasonic" s5 odos, vyrai fotoaparato kuprinė, krepšys foto, krepšys vaizdo kamera, įrenginys lumix gh5, krepšys dslr, vaizdo kamera canon, kūno cam micro, Lumix.

  • Atsiliepimai (2)

    • Keenmc22

      better quality than i expexted. it fits well to lx10. only problem encounteted was that its difficult to control zooming key near shutter with this cover on.

    • Kama1947

      Good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai