Uxcell 3Pcs Caulk Juostelės Lanksti, Lipni Juosta 3.2mx38mm 3.2mx22mm Vonios Tualeto Virtuvės ir Sienų Sandarinimo 10.5 Ft

Uxcell 3Pcs Caulk Juostelės Lanksti, Lipni Juosta 3.2mx38mm 3.2mx22mm Vonios Tualeto Virtuvės ir Sienų Sandarinimo 10.5 Ft

€14.39 €12.95
Yra sandėlyje
w54227

Prekės Pavadinimas: UXCELL

  • * Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga, atspari vandeniui, korozijai atsparus, anti-rūgšties ir kalio, Patvarus ir tvirtas naudoti.

    * Specialus Dizainas: Su raukšles viduryje, linijinis dizainas nemokamai vingiuotos.

    * Sandarinimo caulk juostelės, lipnios juostos su aukštos kokybės klijais, gali laikytis bet kokio kampo ir paviršiaus formos sandarus sandarinami.

    * Lengva Įdiegti: Jokių įrankių reikia, ir ne bałagan, sandarinimo juosta yra lengva žievelės ir greitai prilimpa prie švarios ir sausos kampe paviršiaus.

    * Naudoti kaip medžio apdaila alternatyvių dėl grindjuoste ir grindys, padengti aplaistytas dažų darbo vietų, ant lubų ir sienų kampus, išlaikyti drėgmę nuo patekimo per spragas aplink Skirtumas ar išilgai backsplash.

    Specifikacija:

    Medžiaga: PVC

    Bendras Ilgis: 3.2 M / 10.5 Ft

    Plotis:

    Spalva:

    Pakuotės Turinys:

    3 Vnt. x Caulk Juostelės

    Skelbimas:

    1. Prašome visiškai švaraus paviršiaus ir įsitikinkite, kad jis yra sausas, pašalinti bet kokį esamą silikono sandarinimo prieš montavimą.

    2. Prašome šilumos guma iki plaukų džiovintuvas geriau nelankstumą prieš naudojimą.

    3. Jis gali būti taikomas bet kokio plokščio ir lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, plytelių, marmuro, stiklo, dažytos medienos ir kt.

    4. Siūloma įdiegti juostelės virš 25 laipsnių Celsijaus.Tai bus ne klijuoti gana gera, Jei ji' s, per šalta.

    5. Tvirtai paspauskite juostelės po įdiegimo, ir palaukite maždaug 8-10 valandų naudojimo.

    Žalia 3.2mx38mm Balta 3.2mx38mm Kavos 3.2mx38mm Pilka 3.2mx38mm Smėlio 3.2mx38mm Mėlyna 3.2mx38mm

    Žymos: atveju samsunga51 juoda, auto masto multimetras, šifono tiulio suknelės, atveju militar "motorola", atveju melžimo garbę y6, bžūp mens užrašu la, aquaphor lūpų tepalas, kamuolys girliandą gimtadienis, byla pieno originalus 3d.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai