Q18 Smartwatch Q18 Smartwatch Q18 Smartwatch Q18 Smartwatch Q18 Smartwatch Q18 Smartwatch

Q18 Smartwatch "Smart Watch Laikrodis Sim TF Kortelės Palaikymas Telefonu Tiesioginis Pranešimas Kamera, "Bluetooth" Ryšį, "Android", "IOS"

€6.61 €4.89
Yra sandėlyje
w53042

Juostos Medžiaga: Silikagelis
Sistema: NĖRA
Baterijos talpa: >450mAh
Stilius: Mados
Grupė Nuimamas: Taip
Sertifikavimo: CE
Kelis Ratukus: Taip
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Ekrano Formos: Aikštė
Prekės Pavadinimas: YPAY
Kalbos: Vokiečių
Galinio Vaizdo Kamera: NĖRA
RAM: <128MB
Tinklo Režimas: NĖRA
Mechanizmas: No
GPS: No
Judėjimo Tipas: Elektroninis
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima: No
Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
Kilmės: KN(Kilmės)
Ekrano Dydis: 1.54 colių
ROM: <128MB
SIM Kortelės Prieinamos: No
Baterija Nuimamas: No
Bylos Medžiaga: LYDINYS
PROCESORIAUS Gamintojas: Mediatek
Rezoliucija: 240*240
Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
Funkcija: Širdies Ritmo Tracker
Tipas: Dėl Riešo

  • Q18 Smartwatch "Smart watch laikrodis Sim TF Kortelės Palaikymas Telefonu Tiesioginis Pranešimas Kamera, "Bluetooth" Ryšį, "Android", " IOS " Telefonas

    Pareigos:

    1.Priėmimo/gauti skambučius(BT Ir Vietos),Siuntimas/Gavimas Pranešimai(BT Ir Vietos),Sinchronizuoti Telefono Knygą,dvipusė Stabdžių Prarado Priminimas, vaizdo Kamera, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera, Pedometer, Miego Stebėti, Sėdimas Priminimas, Žadintuvas, Kalendorius, Skaičiuotuvas, Garso Įrašymas, Image Viewer, Muzikos Grotuvas(BT Ir Vietos), Facebook, Twitter, WhatsApp ir Naršyklės Prisijungimo(Reikalauja SIM Kortelę Ir Atminties Kortelę). 2. Dėl ilgalaikės transporto padės baterijos išsekimo, prašome visiškai nemokamai smart watch prieš naudojant jį (apie 1-2valandas). 3.Jei žiūrėti power off, įkrovimo piktograma.bus rodomas po to, kai jums prijungti įkroviklį 10-15 sekundžių. 4.PROGRAMĖLĘ, Skirtą "Android" Telefonas Vadinamas "Smart Watch".Tai yra Kinų Jei Jūs nuskenuokite QR Kodą Į Laikrodį, Kad Gauti PROGRAMĄ.Taigi, prašome Ieškoti programos iš "Google" Parduotuvės Vietoje. 5. Dėl to, kad Nėra APP Už iPhone, Kai kurių Funkcijų Naudoti negalima (Anti-lost, Pranešimas Sync", Pranešimą Iš Programos, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera, "Bluetooth", Muzikos).Kitos Funkcijos Gali Būti Naudojamas Įprastai, Nes nereikia PROGRAMĄ. 6. Jums reikės galiojančio Micro SIM kortelę ir Micro SD kortelę įdėkite į savo smart watch naudoti programas, pavyzdžiui, Naršyklę, Facebook, Twitter ir WhatsApp. 7. Nėra Built-in Memory Į Tai Žiūrėti, Todėl Ji Turi SD Kortelę Įrašyti Nuotraukas Ir Muziką. 8.Smart žiūrėti tik remia kasdieniame gyvenime, atsparus vandeniui, prašome don ' t dėvėti ją, kai plaukimo, nardymo ar praustis po dušu.

    Specifikacija:

    kamera:parama 0.3 MP LCD: 1.54 colių TFT Aukštos raiškos LCD Reguliuojamas Dirželio Ilgis:18-25cm.Talpa:Max Palaiko 32GB Micro SD Kortelę (neįtraukta į produktų) GPS:Ne Tinklo Režimas:GSM / GPRS 850/900/1800/1900 (2G).Raiška:240 x 240 pikselių, trys stiliai:Spustelėkite laikrodis veikiant budėjimo režimu sąsaja pereiti laikrodžio stilių.PROGRAMĄ Galima Atsisiųsti:taip(Tik "android" telefonus.Laikrodis Veikia Su "Bluetooth" 4.0 Versija, "Android", " IOS " 4.3 ir 7.0 Arba Aukštesnė.Bluetooth Ryšys: Prašome turėti "Bluetooth" funkciją savo telefone ir žiūrėti įjungtas sėkmingai porą.

    Paketas apima:

    1 * Smart Watch 1 * USB Kabelis 1 * Vartotojo Vadovą

    Žymos: smartwatch, ary laikrodžiai, signalizacijos secur, vyrai smart žiūrėti, reloj smart, bs vandeniui žiūrėti, žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, vyrai žiūrėti.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai