Artdeco Akrilo Dažais 500 ml-Drobė, žaliavinės medienos, stiklo, metalo, porceliano, poliesteris, keramikos, kartono akrilo dažų. Artdeco Akrilo Dažais 500 ml-Drobė, žaliavinės medienos, stiklo, metalo, porceliano, poliesteris, keramikos, kartono akrilo dažų. Artdeco Akrilo Dažais 500 ml-Drobė, žaliavinės medienos, stiklo, metalo, porceliano, poliesteris, keramikos, kartono akrilo dažų.

Artdeco Akrilo Dažais 500 ml-Drobė, žaliavinės medienos, stiklo, metalo, porceliano, poliesteris, keramikos, kartono akrilo dažų.

€24.73 €11.13
Yra sandėlyje
w53025

Prekės Pavadinimas: ARTDECO
Tapyba Vidutinio: Popierius
Kilmės: TR(Kilmės)
Tipas: Akrilo Dažai

  • Artdeco Akrilo Dažais 500 Ml

    ► Prašome prašome pasirinkti norimą spalvą iš šių nuotrauką.

    Artdeco Akrilo Dažais 500 Ml, universalus operacija siūlo dažai yra už medienos žaliavą, kartoninė sėkmingai naudojama tiek daug įvairių grindų.Spalvos gyvumo ir paviršiaus sukibimą požiūriu labai gerų rezultatų, kad dažų, vartotojo pasitenkinimas yra produktas, kaip pritraukti dėmesį.Reikia menininkai, kaip hobis tikslas tapybos veikiantys asmenys, pirmenybė dažnai teikiama produktų, kaip ekonomikos ir geros kokybės akriliniai dažai değerlendiriliyor.

    Atsparus vandeniui, Geros Kokybės, prieinama ir Lengva Valyti

    • Naudojamas paviršius sausas, atsparus vandeniui sluoksnį pastato funkcija.

    • Greitai džiūsta ypatybės.

    • Yra ariama metų, bet žemės ryškumas apsauga.

    • Kai priedų maišymo permainingi pastatas.

    • Vandens pagrindo vandens, nes jis yra naudojant muilą ir apie.

    Artdeco Dažų Rodoma Techninės Specifikacijos

    Artdeco dažų 500 ml talpos pet butelio vartotojai.Naują formulę pagamintas naudojant akriliniai dažai, Žaliuzės struktūra išsiskiria.Turinio produkto sveikatai, bet kenksminga medžiaga.Taigi, vaikai taip pat produktas, visišką ramybę, kad jūs galite naudoti.

    Menininkai, Studentai ir Mėgėjai, Dėl Rūšių Tapyba

    Licencijos Kırtasiye'nin buvo registruotas vienas iš ženklų, Artdeco, menininkų, studentų, vaikų ir mėgėjų, dažų modelių, įvairių produktų grupių.Prekės ženklo produktus užsienyje, taip pat yra eksportuojami.Aplinkos ir gamtos vartotojams su dėmesingas produktų linija alışılagelmişin už alternatyvas.

    Gali Būti Naudojamas Ant įvairių Paviršių Akrilo Dažai

    Vandens pagrindo akriliniai dažai, daug skirtingų paviršiaus yra naudojama taikant įvairiais būdais.Artdeco akriliniai dažai; Ant popieriaus, drobės, medžio grindų, keramikos ar poliesterio paviršiaus uygulanabiliyor.Boyayı grindų paraiška, kai mentele, kempine arba šepečiu, kaip priemones faydalanılıyor. 1 vnt kaina kiek spalvų, jei jūs norite mokėti, kad daug turi padaryti.Kiekvienas dažų visiškai yra 500 ml.Tik "*" , "star" ženklas, akcijų.Žemiau spalvas, kad "Y", kad pradedant balų turėtų pridėti.

    Žymos: yupo plastiko, popieriaus, nu, akrilo tapyba, diamond dažų pelėda, angelas odos dažai, spalvų akrilo, žiedas medienos žaliavos, meno acrilic, modelis dažai, akrilo dažai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai