195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs 195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs 195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs 195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs 195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs 195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs

195pcs/Box Baitholder Žvejybos Kabliukų Rinkinys Ilgu Kotu Snapas Kabliukai Juoda Kompensuoti Masalas Turėtojas Jig Kabliai Su 2 Barbs

€10.17 €7.12
Yra sandėlyje
w51694

Pozicija: Vandenyno Žvejybos Valtis
spalva: juoda
Su Valdovas, ar Ne: No
Medžiaga: Didelis Anglies Plieno
Prekės Pavadinimas: lengva sugauti
Formos: Paveikslų paroda
Tipas: Spygliuota Kablys
Kiekis: 195pcs

  • Prodcut Apima: 1#-75pcs, 1/0#-50pcs, 2/0#-25pcs, 3/0#-25pcs, 5/0#-20pcs SAVYBĖS: -92247 yra klasikinis ilgas baitholder kablys su dviem masalas valdos skiltelės išilgai nugaros, siekiant padėti išlaikyti jūsų masalas gražus ir saugus. - Ilgai baitholder kablys turi beaked užsikabinęs taškas saugus kablys langų ir poslinkis kablys taškas gauti geriau kablys skverbtis iš nedrąsus žuvų. -Su kotu yra ilgesnis nei standartinis baitholder stiliaus kabliai, ši papildoma ilgis yra puikus įvairių jaukų, pavyzdžiui, krevečių ir replės, mailiaus ir juostelės jaukus. -Ilgai Baitholder kabliukai yra 5 dydžių tikslinių žuvų rūšių, pavyzdžiui, karšių, paprastųjų merlangų, plokščiu, plekšnė, luderick, upėtakis, redfin ir ešeriai.Naudojant įvairių jaukų nuo replės, kad krevetės, kirminų mailiaus ir daug daugiau!

    1. Pirkimo apsauga bėga, bet paketą vis dar yra kelyje.Pristatymo terminas galės būti pratęstas dar 10~30 dienų, jei paketas vis dar nėra pristatyta, mes grąžinsime visus savo pinigus. 2. Ne stebėjimo informaciją.Prašome sekti savo paketą 17track svetainėje po paketas išvežti.Jei vis dar nėra stebėjimo informaciją 7 dienų vėliau, palikite mums žinutę artimiausiu metu. 3. Negerai produktų ar klaidingų kiekis.Yra etiketė ant pakuotės, prašome mums parodyti nuotraukas ženklo ir produktų, jei jis yra mūsų klaida, mes išsiųsti jums naują teisingą produktų arba grąžinti dalinio pinigų jums. 4. Pristatymas.Visi paketai bus siunčiami iš 3 dienas nuo apmokėjimo patvirtino, delivey laikas gali būti atidėtas dėl atostogų, blogas oras, muitinės ar kitos sąlygos, dėkojame už jūsų supratimą. 5. Atsiliepimų.Jūsų visų penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų yra dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei nesate patenkintas.Ačiū! 6. Ginčų.Jis turi blogą poveikį mūsų parduotuvėje, jei jums atidaryti ginčų, prašome susisiekti su mumis, mes teikiame geriausius sprendimus, siekiant patenkinti jus.

    Žymos: žuvų kablys rinkinys, kablys kompensuoti kirminas, žuvų kablys, hook worm, žvejybos kablys baitholder, ovner, žvejybos kabliukai 6 baitholder, kablys kompensuoti, amesson, nuskustas žvejybos kablys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai