"Huawei" Talkband B6 Smart Band "Bluetooth" Ausinės Apyrankė Telefonu 3D Lenktas Ekranas Greito Įkrovimo Smart Apyrankė

€200.34 €140.25
Yra sandėlyje
w5159

Modelis: B6
Ekrano Tipas: led
Ekrano Stilius: Stačiakampis/Kvadrato formos
Prekės Pavadinimas: "Huawei"
Kalbos: Hebrajų
"Bluetooth": 5.2
Byla: Nerūdijančio Plieno
Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
Ekranas: HD 1.53 colių AMOLED
Pavadinimas: "Huawei" TalkBand B6
Grupė Nuimamas: Taip
Bylos Medžiaga: LYDINYS
Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
Baterija: Greitas Įkrovimas
Jutiklinis Ekranas: Taip
Stilius: Sportas
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Juostos Medžiaga: Nailonas
Funkcija: Nuimamas "Bluetooth" Ausinės

  • "HUAWEI" TalkBand B6 Smart Band "Bluetooth" Ausinės Apyrankė Telefonu 3D Lenktas Ekranas Greito Įkrovimo Smart Apyrankė

    Nuimamas "Bluetooth" Ausinės / Visą dieną Fitneso Stebėjimo/ 3D Lenktas Ekranas

    Specifikacija:

    Dydis :Prietaisas (Įskaitant bazę, neįskaitant stap): 56.87 x 22.61 x 12.50 mm

    Ausinės: 47.30 x 20.00 x 12.48 mm

    Svoris:Bazė+Ausines: 28.85 g

    Žiūrėti Atveju: Nerūdijančio Plieno

    Žiūrėti Dirželis:

    Klasikinis Leidimas: Oda

    Elite Edition: Metalo

    Ekranas :

    1.53-colių AMOLED stiklo ekranas su 460 x 188 pikselių rezoliucijos ir 326 PPI.Palaiko swiping ir neliesti įvesti operacijas.

    Mikroprocesorius:Kirin A1 + STL4R9

    Ryšiai:Maksimalus Ryšio Atstumas: 150 metrų (Be jokių kliūčių)

    Dažnis: 2.4 GHz, BT5.2, palaiko WS/BR/EDR

    Jutikliai:Accelerometer Jutiklis

    Mygtukas:Du quick release mygtukus.Paspauskite du mygtukus tuo pačiu metu išleisti kūno (ausinių) nuo laikiklio.Šoninis mygtukas, kuris palaiko spausti ir laikyti paspaudus, ir dukart bakstelėjus.

    Reikalavimai sistemai:Android 4.4 arba naujesnė, iOS 9.0 arba naujesnė

    Atsparus vandeniui Leve:IP57

    *Odinis dirželis nėra atsparus vandeniui.

    Baterijos Talpa: 120 mAh

    Tipas: Antrinės Li-ion Baterija

    Įkrovimo Lizdas Tipo C

    Į Laukelį:

    "HUAWEI" TalkBand B6 x 1

    Įkrovimo Kabelis x 1

    Ausies Galiuko x 3

    Dirželis Koregavimo Įrankis (Jei su Elite Versija) x 1

    Quick Start x 1

    Saugos Informacija x 1

    Garantinė Kortelė x 1

    Jūsų Mąstantis Asistentas

    Tiesiog pakelti ant savo riešo, atidus asmeninis asistentas, visada stovi.Gauti pranešimus laiku, iš SMS žinutes, skambučius, kalendoriaus įvykiai ir kitų socialinės žiniasklaidos Programas.Valdyti muzikos atkūrimą ar naudotis Nuotolinio Užrakto przystawkę nuotrauką.Mėgaukitės savo gyvenimą su daugiau patogumo ir įdomus.

    Visada Spalvą, Jūsų Stilius

    "HUAWEI" TalkBand B6 ateina 3 dirželis funkcijos, su gerai apgalvoti spalvų, skirtingų poreikių.Į floroelastomerinių dirželiai pasiūlyti daugiau komforto ir motyvacija treniruotes, o sudėtingos odos dizainas papildo jūsų elegantiškas stilius.Taip pat galite pasirinkti, Titano Pilkumo jos oriai, metalo blizgesį.

    Protingas Kompanionas

    Su "HUAWEI" TalkBand B6, jums nebus praleisti bet kokį svarbų skambutį, o jūsų juosta yra tinkamai prijungtas prie jūsų telefono.Galite patikrinti skambintojo ID, o jį dėvėti ant riešo ir pasiimti tai, kaip ausinės toliau skambučius, kai esate užsiėmę arba rašyti darbą.

    Stabilus Ryšys

    Įrengti mažos galios sąnaudos Bluetooth 5.2 SoC mikroschemą, HUAWEI TalkBand B6 naudoja pažangias algoritmas pasiekti sklandų ryšių su mažiau trukdžių ir daugiau sienos-skverbtis capability1, todėl jūs galite likti prisijungus be visada turintis savo telefoną.

    Aišku, Ryšio Kokybė

    Derinant dual-mikrofono triukšmo slopinimas ir "Huawei" -sukūrė 3A garso optimizavimo algoritmas, HUAWEI TalkBand B6 galite pasiimti savo balso nepaprastas tikslumas ir low latency.Ji identifikuoja ir sumažina aplinkos triukšmo lygį, siekiant užtikrinti HD pokalbio kokybę, net ir tada, kai esate apsuptas triukšmingo gatvių arba užimtas biuro.

    Didelės Baterijos ir Greitas Įkrovimas

    Su energiją taupančių Kirin A1, HUAWEI TalkBand B6 gali palaikyti iki 8 hours2 pokalbio metu.Atgal-to-back konferencija ragina nebėra problema.Tiesiog imtis 10 minučių pailsėti, ir baterija bus pilamas 4-hour2 skambučių.

    Deguonies Prisotinimo Nustatymo

    "HUAWEI" TalkBand B6 aptinka deguonies saturation3 kraujyje geriau valdyti galimas sveikatos problemas.Net tada, kai jūs sunkiai dirbti savo karjerą ir gyvenimą, tai apsaugo jus su informacinių duomenų.

    Realaus laiko Širdies ritmas

    Ar esate naudojasi arba miega, HUAWEI TalkBand B6 dainos savo realiu laiku širdies ritmas.Ji ne tik padeda analizuoti treniruotes ir miego rutiną, bet taip pat įspėja apie širdies ritmo vyksta aukščiau ar žemiau normalus.

    Miego Stebėjimo

    "HUAWEI" TruSleep 2.05 kruopščiai įrašus savo miego stadijas, net atsižvelgiant atsitiktinis miega į geriau analizuoti savo miego balas.Su identifikavimo apie šešis pagrindinius miego problemų, ji suteikia išsamią tobulinimo pasiūlymų, todėl jūs galite likti energingas darbo vietoje.

    Įtempių Partneris

    Kai gyvenimas tampa įtempta, jums reikia pailsėti."HUAWEI" TalkBand B6 numatyta, kvėpavimo mokymas naudingas rekomendacijas, patarti jums imtis pertraukos iš savo džiovos gyvenimo aiškiau ir ramiau būsena.

    Paruošti Specialias Dienas

    Bus daugiau parengė specialias dienas, į mėnesį."HUAWEI" TalkBand B6 stebi mėnesinės datas išsiųsti mąstantis priminimus, ir padeda jums geriau suprasti savo ciklus su gerai įrašytus duomenis.

    Užbaigti Savo Tinkamumą Tikslų

    "HUAWEI" TalkBand B6 įrašus savo dienos veiksmų, nuo vidutinio iki didelio intensyvumo ir jūsų nuolatinis laiko tris aiškius ratą.Taigi to motyvuoti jums sudaryti gerą fitneso įpročius, ji taip pat primena, jūs ne sėdėti už pernelyg laiko.Didelių tikslų ir mažoms sveikatos patarimus, tai yra jums visiems, kuriems.

    Žymos: grupė smart, bazinė fitneso apyrankė, namų smart, "bluetooth" earpiec, huawei b5 talkband dirželis, karinis kompasas, garbė, grupė elast, huawei honor band 3, mobil telefono.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai