Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas

Muslady AV-590 viso Dydžio 4/4 Smuikas Liepų Įstaigos Vadovas Ebony Fingerboard Vinys Smakro Poilsio Tailpiece Pradedantiesiems Studentų Atlikėjas

€48.34 €31.91
Yra sandėlyje
w4993

Viršuje Medžiaga: Kita
Tailpiece Medžiaga: tamsios medienos
Dydis: 4/4
Fingerboard Medžiaga: Ebony
Atgal / Pusės Medžiaga: Liepų
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Muslady AV-590
Prekės Pavadinimas: Muslady
Veido Medžiaga: Liepų
Lankas Medžiaga: Kita

  • Savybės:

    4/4 viso dydžio smuikas su sklandžiai lako paviršių ir aukštos kokybės apdailos aiškios tekstūros, idealus pasirinkimas kaip dovana jums pasirinkti.

    Susideda iš kūno ir galvos, pagaminti iš liepų ir fingerboard ir tailpiece iš juodmedžio, colorfast, patvarus ir nemokamai iš korozijai ir dilimui ilgą laiką naudoti.

    Juoda ebony smakro poilsio su ergonomiškas dizainas gali teikti patogus ir geriau ir sklandžiai jaustis, lengvai žaisti.

    Surado optimalų tonų per keturis išskirtinį imtuvą iš anksto, išeina puikus garsas geriau muzikos ir tinka įvairių rūšių žmonių, kaip pradedantieji, studentai.

    Ateina su šviesos svorio saugojimo krepšys su viduje putų ir korp apsaugoti smuikas nuo šoko, saugu ir lengva naudoti, nešioti ir laikyti patogiai.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 4/4

    Korpuso Medžiaga: Liepų

    Fingerboard: Juodmedis

    Vinys: Juodmedis

    Taisome Poilsio: Juodmedis

    Tailpiece: Juodmedis

    Eilutė: Plienas

    Prekės Dydis: 57.2 * 21 * 3.8 cm / 22.5 * 8.2 * 1.4 į

    Prekės Svoris: 460g / 16.2 oz

    Pakuotės Dydis: 79.5 * 25.5 * 13cm / 31.2 * 10 * 5.1 į

    Pakuotės Svoris: 1340g / 47.2 oz

    Paketų Sąrašo:

    1 * Smuikas

    1 * Lankas

    1 * Saugojimo Bylos

    1. Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

    2. Mes naudojame ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija.

    3. Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

    4. Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

    Žymos: smuikas dalys nebaigtiems, smuikas, balta baroko smuikas, styginiai smuikas, nr elektrinis smuikas, profesinės smuikas, kraujagyslių parinkimo šuntavimo operacijoms endoskopinių gitara, chinrest smuikas, antikvariniai tailpiece, obojui muslady.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai