Rėmas+sėdynė po+galvos sėdynės+spaustuvas+fork+rankenos anglies kelių kadrų 2020 m S-W ven ge diskiniai stabdžiai t1100 dviračių lenktynių anglies rėmelių

Rėmas+sėdynė po+galvos sėdynės+spaustuvas+fork+rankenos anglies kelių kadrų 2020 m S-W ven ge diskiniai stabdžiai t1100 dviračių lenktynių anglies rėmelių

€578.91
Yra sandėlyje
w4919

Svoris: 1000g
Medžiaga: anglies
Naudoti: Kelių Dviračiai
Sulankstomas: No
Paviršiaus Apdorojimo Būdas: blizgesys

  • Techniniai duomenys:

    Šlovės tipas: Road Dviračio Rėmas

    Turimi dydžiai: 49cm | 52cm | 54cm | 56cm | 58cm |

    Medžiaga: T1000 visas anglies pluošto

    Modelis: OEM - Tinka Tiek DI2 grupė

    Pynimas: UD Anglies Pluošto

    Laisvų Rankų Įranga: Top 1-1/8" Žemyn 1-1/2"

    Rėmo apdaila galimybės: blizgus/matinis

    Seat post: Dovana nuo balnelio iškyšos

    Apačioje Konsolė: BB30

    Svoris: 950g +/- 40g (dydis 52), Šakutės: 365g

    Išbandyta: CEN bandymas (tinka Europos standartas)

    Dovanos: rėmas+Vairas+Kamieninių+Fork+nuo balnelio iškyšos+laisvų rankų įranga+apkaba

    Garantija: 2 metai

    PS:Mes tiekiame tapyba, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    Jūsų užsakymą, prašome palikti pranešimą man, todėl turi būti skirta pakankamai laiko jums dizainas.Maždaug 9-15 dienomis, dažymas savo ratus.

    Gaunate ratai yra lygiai ta pati nuotrauka.

    Laukiame jūsų puikus produktas

    Ačiū.Pirkėjas prašome skaityti : Pristatymas : 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas .Mes tik sekti savo adresu, nurodytu prie alibaba mokėjimo už vežimą . 2.Prašome palikite man savo rankdarbiais telefono numerį , ji reikalauja post office Kinijos pildydami laivybos forma !Aš negalės gabenti savo daiktus, jei jūs neturite duoti man savo telefono numerį .Mes paprastai laivas paketas AVS .Ji paprastai trunka apie 7-14 darbo dienų atvykti į savo vietą . 3. Jei norite gauti jūsų krovinius greičiau ,galite mokėti kitą laivybos išlaidų ir I will ship juos DHL ar UPS .Jei jums reikia ,susisiekite su manimi . 4.Prašome patikrinti, ar prekių, jei tai pažeistų prieš pasirašant .Jei taip ,prašome atsisako ją pasirašyti , kitaip ,mes nesame atsakingi už tai, kai jūs jį pasirašyti .Pardavimo sąlygos : Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, per 30 dienų nuo pirkimo ir man dės visas protingas pastangas užtikrinti savo pilną pasitenkinimą .Jei visus daiktus nepasiekia jūsų lūkesčių ,mes nedelsiant grąžinti, arba grąžinti pinigus .Bet daiktai turi būti grąžinti į pradinę būklę .Taip pat mes negalime prisiimti jokios TARIFO muitų jūsų šalyje .Mes paprastai žymima žemos kainos paketo vertė .Kokių nors klausimų , prašome susisiekti su manimi !

    Žymos: vias anglies rėmelį, anglies kelių kadrų, bicycl rėmelį, sulankstomas rėmelių, moterys kelių dviratį rėmelių, lenktynių sėdynės, kėdė, anglies rėmelį, og evkin grandinės, kelių anglies rėmelių, delihea rėmelį.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai