Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė

Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė

€68.64 €54.91
Yra sandėlyje
w48816

Prekės Pavadinimas: DISIYING
Medžiaga: Medvilnė, ABS
Modelio Numeris: ru-368
Prašymas: Veidas
Dydis: Medium

  • Ultragarso Moterų Veido Balinimo Šlakelis Pašalinimas Ultragarsu Anti-Senėjimo Veido Masažas Mašina, Odos Priežiūros, Grožio Priemonė

    JAV 260 / bag /1 grupė-MUMS 88 / bag /1 grupė-MUMS 153.6 / bag /1 grupė-MUMS 48.9 / bag /1 grupė-MUMS 288 / bag /1 grupė

    Produkto parametrai

    Produkto Pavadinimas: Du viename ultragarso grožio priemonė

    Įėjimo įtampa: 110V-240V

    Impulso dažnis: 3 hz - 40kHz

    Išėjimo galia: 30W

    Darbo laikas: 1-902 minučių kolonėlė

    Gaminio spalva: balta

    Galia ekranas: galia ekranas skaičius yra 8 lygiai, žalia lygis 5 lygis, ir raudona lygis yra 3.

    Produktų sąrašas: vieno šeimininko, viena pora zondų, vienas rinkinys, rašikliai.

    GĮ-638 du-in-one integruota su ultragarso ir momentinių nuskaitymo dėmės yra nepriklausomi jungikliai, kurios yra patogu naudoti ir sumažinti trūkumus tradicinių multi-funkcija mašina.

    Savybės:

    Ultragarso importuoti yra daug stipresnis nei įprastai sonic wave.

    Aukšto dažnio, geras kryptingumas, stiprus penetrability ir labai expandability.

    Viena iš geriausia dovana jūsų mylimam žmogui.

    Du darbo režimai: nuolatinis darbo režimas ir pertraukiamo darbo režimu.

    Didelės raiškos ekranas lengvai patikrinti laiko, norint išvengti viršvalandžių gydymas.

    Bendradarbiavo ir su odos priežiūra iš esmės prisideda prie gilios, vedantis į odą ir skatina odos efektyviau įsisavinti, taip siekiant išlaikyti odos, baltos spalvos, jaunas, elastingas ir švelnus.

    Aprašymai:

    Balina ir Drėkina, Lyginti Raukšles, Veido Detoksikacija, Kėlimo Odos, Pašalinti Kurmis, Šlakelis, Vietoje, Pašalinti Tatuiruotę.

    Naudojant šią mašiną ant veido detoksikacija, pašalinti apgamai, šlakelis, raukšles, odos kėlimo, lengvinant smulkių linijų, šalinant tatuiruotes ir pan.

    Tinka namuose ar profesionalams.

    Ultragarsinis:

    (1) Suminkštinti kraujo krešulys, pašalinti "raudonų veido" taikant ultragarso impulso terapija, ir bendradarbiauti su atitinkamomis kraujo apytaką ir skrepliai kremas.Į deformuoti " micro-laivai gali būti atnaujinama ir grįžo į normalią būseną, todėl, kad raudona veido gali būti pašalinti.

    (2) Panaikinti randus po spuogų, nes ultragarsu gali prasiskverbti į odą, ne tik gali ištirpti kraujyje, kuris yra lėtai iš odos, bet taip pat stiprinti kraujotaką ir medžiagų apykaitą, taip, kad spalvotas spausdinimas gali būti greitai pašalinta.Ultragarso gydymo spuogai grietinėlė, paprastai vieną kartą kas antrą dieną. , 10 kartų gydymo kurso.

    (3) Naudojant ultragarsą kartu su tradicinės Kinų medicina grietinėlės arba šlakelis grietinėlės ir aukštos vienetas vitamino c, jis gali būti visiškai pašalintas, ir gydymas ultragarsu gali būti naudojamas tris kartus, ir jis gali būti pašalintas 10-40 kartų.

    (4) Diferenciacija pigmentai yra pašalintas iš odos, ir tvarka apskaičiuojamas pagal gydymo kursas. 10 kartų kursą, gydymo ir poilsio turi būti pailsėję už 7 dienas.Unikalus bruožas yra tai, kad smūgio banga ultragarso bangos gali sunaikinti vidinės membranos pigmentinės ląstelės, ji negalėtų formavimo ir ištirpinama pigmento.Jis sukelia apnašos visiškai išnykti su medžiagų apykaita.

    (5) naudoti ultragarso mechaninė masažas, viena vertus, reguliuoja pokyčiai poodinių ląstelių per ląstelių membraną, ir kita vertus, stiprina kraujo apytaką ir medžiagų apykaitą.Todėl, smulkias raukšleles, išnyksta pamažu, ir net sunku gabalų, sunku objektai bus visiškai panaikintos.

    (6) Panaikinti akių maišelius ir tamsius ratilus, nes mechaninis masažas, ultragarso grožio priemonė, gali paspartinti kraujo bei limfos apytaka, plius šilumos energijos, tai gali tirpinti riebalų, pagreitinti poodinių absorbcijos, pernelyg didelės vandens ir riebalų išsklaidyti, akių maišelius juoda akių sluoksniuose išnyksta.Naudojimo vadovas ultragarso grožio priemonė, masažas palei odos tekstūrą, kiekvieną kartą, už 5 minutes kiekviena akimi maišelį, intensyvumas turėtų būti švelnus, ir garso vadovas neturėtų būti siekiama akies obuolio.

    (7) Minkšti firming išgydyti spuogai, taikant ultragarso grožio priemonė, plius spuogai gaisro gesinimo kremas, švelniai masažuoja, skauda kūną, apie vieną minutę, o spuogus gydo, galima išvengti sunku skreplių suformuota.

    (8) sklerozuojantis ir gyvatės odos sergamumo taikant ultragarso grožio priemonė, glicerinas, skystas akmens smegenų arba advanced tepalas masažą, galite greitai pagerinti būklę.

    (9) Reguliariai masažas pagerinti cortex, naudojant ultragarso grožio priemonė tinkamam gydymui, gali pašalinti vietoje opa, kaip greitai, kaip įmanoma, ir pagerinti arba atkurti cortex odos.

    Sweeper:

    Momentiniai nuskaitymas yra padaryti epidermio ląstelių necrotic aukšto dažnio elektros koaguliacija; jis gali kruopščiai pašalinti visų rūšių dėmės ant veido ir odos paviršių, akimirksniu, be kraujavimo ar randai, ir poveikis yra puikus.Ši mašina taip pat turi funkciją skalbimo antakius ir pašalinti kvapą.

    Žymos: ultragarso terapijos aparatas gyvūnai, balinti ultragarsinis veido, šaltas lieknėjimo mašinos, grožio priemonės rd, grožio priemonės elektros, ultragarso terapijos aparatai, vyrų lieknėjimo mašina, naudotis masažas roller, grožio priemonės ultragarso, harde masažas roller.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai