USB I2C IIC SMBus perkėlimo lenta, nėra diskų įrenginio, su maitinimo indikatoriaus lemputė. USB I2C IIC SMBus perkėlimo lenta, nėra diskų įrenginio, su maitinimo indikatoriaus lemputė. USB I2C IIC SMBus perkėlimo lenta, nėra diskų įrenginio, su maitinimo indikatoriaus lemputė. USB I2C IIC SMBus perkėlimo lenta, nėra diskų įrenginio, su maitinimo indikatoriaus lemputė.

USB I2C IIC SMBus perkėlimo lenta, nėra diskų įrenginio, su maitinimo indikatoriaus lemputė.

€13.22 €12.16
Yra sandėlyje
w48229

Modelio Numeris: +
Išėjimo Tipas: +
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

  • Taip penktoji, šeštoji, septintoji elementai yra naudojami.

    1. Funkcija trumpas įvadas

    USB SMbus/I2C Adapteris yra praktiška ir patogu, multi-funkcija konversijos valdyba.Per PC priimančiosios KOMPIUTERIO programinė įranga, ji yra lengva bendrauti SMBus arba I2C sąsajos įrenginio.Antrosios kartos USB2IIC Adpater taip pat priduria, konfigūruojama IO ir a 48M laikrodis išvesties pin su dažnio dalijimo koeficientas 1-256.

    Dvi.Sąvokos SMBus ir I2C

    I2C autobusu yra dviejų laidininkų serial bus sukurta "PHILIPS" kompanija, kuri yra naudojama siekiant prisijungti mikrovaldiklis ir jo periferinių įrenginių.Ji yra autobusų standartas plačiai naudojami srityje mikroelektronikos komunikacijos kontrolė.Tai yra speciali forma sinchroninio komunikavimo.Ji turi daug privalumų, pavyzdžiui, mažiau sąsaja linijos, paprastas valdymo režimas, mažas įrenginys, hermetizuoti ir didelė ryšio sparta.

    SMBus yra santrumpa Sistemos Valdymo Autobusas, kuriame buvo siūlomas "Intel" 1995 m. ir taikoma mažos spartos ryšio į mobiliojo KOMPIUTERIO ir KOMPIUTERIO sistemų.Tai daugiausia tikisi, kontrolės prietaisų plokštėje ir rinkti atitinkamą informaciją, per pigus ir galingas autobusas (sudarytas iš dviejų linijų).

    Trys, skirtumas tarp SMBus ir I2C

    Yra keletas skirtumų laiko charakteristikas tarp SMBus ir I2C autobusu.Pirma, SMBus reikia kai kurių duomenų saugojimo laiką, o I2C autobusu tęsiasi duomenų saugojimo laiką iš vidaus.SMBus yra pauzės funkcija, todėl, kai SCL yra per žemas, kad neviršija 35 ms, nuotolinio valdymo įrenginys bus iš naujo nustatyti nuolat bendrauti.Vietoj to, I2C naudoja aparatūros naujo.SMBus turi įspėjimą atsako adresas (ARA), taigi, kai nutraukti gaminama iš prietaiso, jis ne iš karto aišku, kad nutraukti, tačiau lieka tol, kol gauna ARA su savo adresu siunčiamus pagrindinis prietaisas.SMBus veikia tik nuo 10kHz iki aukščiausio 100kHz.Minimalus veikimo dažnis 10kHz nustatomas pagal SMBus pauzės funkcija.

    Keturių, laidų vardas

    Penkių, laidų režimas

    Kai I2C įrenginių neturi išorinio energijos tiekimo, VDD (3.3 V) adapteris lenta gali būti pasirinktas maitinimo I2C įrenginių.Pažymėtina, kad VDD adapteris valdyba turi tik 200 MA vairavimo gebėjimus.Jei I2C įrenginių turi daugiau srovės, prašome prisijungti išorės elektros energijos tiekimo ir naudojimo antras ryšį.Kai I2C prietaisui nereikia maitinimo adapterio, antra būdais naudojami.

    Šešių.Programinės įrangos skaityti-rašyti sąsaja:

    Kinų versija:

    Versija anglų kalba:

    Žymos: smbus, arduino gyro, arduino nan, dfplayer mini, x9c103, sg92, pickit 3, arduino "bluetooth" kontrolės, temt6000, nanoarduino.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai