Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu, Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu, Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu, Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu, Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu, Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu,

Patogi Pilkos spalvos Silikono 38/42MM Žiūrėti Juosta Klasikinis Diržu, "Apple" Laikrodžiai Serijos 1/2/3/4 Reguliuojamas Pin Sagtis Laikrodžiai Dirželis

€5.78 €4.04
Yra sandėlyje
w47881

Modelio Numeris: JD0344
sąlyga: Naujas su žymės
Juostos Ilgis: 20cm
Užsegimas Tipas: Sagtis
Grupė Medžiagos Tipas: Silikono
Prekės Pavadinimas: YISUYA

  • Aprašymas:

    Elegantiškas Eksterjeras: Tai pilka žiūrėti yra suprojektuoti su keliomis skylėmis su pin sagtis ir silikono kūno, ir ji yra reguliuojama ir patogi.

    Aukštos Kokybės Medžiaga: Šio laikrodžio juosta ir sagtis atitinkamai buvo pagamintas iš patvaraus silikono ir nerūdijančio plieno, kuris gali suteikti jums visą užtikrinti jo kokybę.

    Atsparus vandeniui Funkcija: Ši žiūrėti juosta yra atsparus vandeniui, ir jūs galite naudoti ją kartu su savo vandeniui iWatch jūsų visos dienos progomis, taip pat atsižvelgiant dušas ir plaukimo, ir kt.

    Reguliavimas: yra kelios skyles tai žiūrėti juostos, ir tai yra patogiau jums, jei norite keisti ilgį pagal savo riešo dydžio.

    Žiūrėti Juostos Dydis: Ji yra taikoma dauguma "apple" laikrodžiai serijos 1/2/3/4, kad naudoti 38-40 mm dydžio.

    Produkto Savybės:

    100% Brand New ir Aukštos kokybės

    Band Medžiaga: Silikonas

    Sagtis Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

    Užsegimas Tipas: Buckle

    Ilgas Šoninis Ilgis: Apytiksl. 11,5 cm

    Trumpas Šoninis Ilgis: Apytiksl. 8,0 cm(neįskaitant užsegimas)

    Juostos Plotis: Apie. 22 mm

    "Apple" Žiūrėti Dydis: 38-40 mm arba 42-44 mm

    Taikomas Modelis: Apple Žiūrėti 1 2 3 4 Serija

    Komplektą Sudaro:

    1 x Žiūrėti Juosta

    Žymos: "apple" žiūrėti juosta naruto, iwatch dirželis, watchband "apple" žiūrėti 3, laisvės žiūrėti, "apple" žiūrėti juosta urmu, watchband "apple" žiūrėti 3 42mm, watchband apple žiūrėti 38mm, "apple" žiūrėti geltona, "apple" žiūrėti juosta zebra, appl žiūrėti juosta.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai