Išmaniųjų Akinių, Belaidę Išmaniųjų Akinių, Belaidę Išmaniųjų Akinių, Belaidę Išmaniųjų Akinių, Belaidę Išmaniųjų Akinių, Belaidę Išmaniųjų Akinių, Belaidę

Išmaniųjų Akinių, Belaidę "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga Akinius Automobilių Akiniai Nuo Saulės "Bluetooth" Ausinės Skambinti Ir Klausytis Muzikos

€36.02 €25.57
Yra sandėlyje
w47795

Yra bevielis: Taip
Jautrumas: 118dB
Jungtys: NĖRA
Dažnių Diapazonas Diapazonas: 20-25000Hz
Funkcija: HiFi Ausinės
Atsparumas: 32Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Kištuko Tipas: Belaidžio
Linijos Ilgis: NĖRA
Atsparus vandeniui: Taip
Vocalism Principas: Elektrostatinių
Stilius: Ausies Kabliuko
Garso Valdymas: Taip
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Valdymo Mygtukas: Taip
Prekės Pavadinimas: Rondaful
Kodekai: NĖRA
Komunikacijos: Belaidžio
Parama Atminties Kortelės: No
Su Mikrofonu: Taip

  • Kulka Taškų:

    1、Aiškus ir Natūralus Vaizdas: polarized objektyvas objektyvas pagamintas pagal principą poliarizacijos šviesos.Jis yra naudojamas pašalinti ir filtruoti tiesioginės šviesos spindulio, taip, kad šviesa gali būti įdėti į vaizdo akis ant bėgių kelio, taip, kad laukas yra aiškus ir natūralus.

    2、Garso krypties perdavimo technologija: unikalus ertmės dažnio dalijimo technologija gali tiksliai projektas garsą į konkrečią sritį.Ar tai yra klausytis muzikos ar skambinant, tik jūs galite išgirsti tai, ir beveik visi aplink negalite girdėti.Tuo pačiu metu, jūs galite taip pat gauti garso išorinio pasaulio, todėl, kad jūsų saugumas yra saugesnis.

    3、Ultra-lengvas Rėmas Medžiaga: Jis turi atminties polimerinių medžiagų.Daugiau jis tinka, tuo labiau jis tinka ir vartotojo vadovas kreivė, ir patogus įtempimo jėga gali veiksmingai sumažinti galvos spaudimą.Akiniai yra įrengta griežtas vidaus elektros instaliacijos procesas ir didelio tikslumo in-mold liejimo procesas, siekiant užtikrinti aukštos kokybės.

    4、Stiprintuvas, "Bluetooth" Lustas: "Bluetooth 5.0 protokolą, keturis kartus perdavimo atstumas Bluetooth 4.2, dvigubo perdavimo greitis; paramos Apt-X HD aukštos kokybės garsu; THD-N super iškraipymo technologija; 168 valandos ilgo laukimo.

    5、Su built-in 60mAh Polimero Baterija, jis siūlo iki 4 valandų nepertraukiamo muzikos ir 3 valandų kalbėjimo laikas, užtikrinti, kad jūs ilgai naudojant laiką.lengvas valdymas atsiliepimas / balso, groti / pauzė, ankstesnis / kitas dainas.

    Poliarizuotos Šviesos Reguliatorius Taikymo:

    1. Jei vairuoji, tai nebebus neramus, daug atspindžių nuo saulės ir transporto priemonės, į priekį;

    2. Kai žvejyba, vandens bangos shine pagal saulės, bet jums nereikia jaustis nepatogiai, ne visi, bet jaustis patogiai ir laimingas;

    3. Kai slidinėjimas, jums nereikės nerimauti apie svarstymus ir ultravioletiniai spinduliai, jūs galite mėgautis tūptinės;

    4. Kai lyja, eismo ženklai lietaus vandens srautas yra aiškiai matomas prieš jūsų akis;

    5. Kai esate atostogų, leis jums mėgautis saulės, paplūdimio ir laisvalaikio metu.

    Specifikacija:

    "Bluetooth" versija: BT5.0

    WIFI: nepalaiko

    NFC: Nėra palaikomi

    Spalva: juoda

    Atsparus vandeniui klasė: IP64

    Išvaizda medžiaga: rėmas, veidrodis rankos: polimero TR90PA medžiaga: kojos: TPU

    Lęšių medžiaga: Vilktos poliarizuoti akiniai nuo saulės, aukštos kietumas anti-scratch

    Baterijos tipas: ličio polimerų

    Talpa: 90mAh

    Įkrovimo būdas: USB

    Įkrovimo laikas: apie 1 VAL.

    Tarnavimo laikas: Budėjimo apie 7 dienas, ir toliau klausytis muzikos, apie 4 VAL., toliau kalbėti apie 5H

    Pagrindinės funkcijos: "Bluetooth" ryšį, "Bluetooth", muzikos, anti-mėlyna šviesa

    Produkto kalba: Kinų ir anglų kalba

    Akiniai dydis: apie 145*56*18*42mm/5.71*2.2*0.71*1.65 į

    Svoris: apie 25 g (be objektyvo), 32g (su objektyvu)

    Pakavimo dėžutė dydis: apie 16*7.5*5.3 cm/6.3*2.95*2.09 į

    Pakuotės Svoris: Bruto Svoris: apie 235g

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Sporto Akiniai

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    Žymos: bose lankelis, stiklo smart, bose bluetooth " laisvų rankų įranga, "bluetooth" auksas, asus muzikos kūrėjas, airpods "bluetooth" ryšį, "bluetooth" headphon, belaidžio headphon, earphon, bluetooth stiklo.

  • Atsiliepimai (1)

    • Izotoplocal

      seller never shipped, seller couldn't fill order and would not cancel sale wanted me to do it so it wouldn't hurt their seller rating. when I told him I didn't know how to cancel the order they just left it in limbo refusing to cancel the order they would not fill or send item. Beware of the seller order from someone else. I eventually had to ask for a refund weeks after the order. seller does things to try to protect their ratings and won't ship item or give refunds automatically you must ask for it even when they know they don't have the item to ship.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai