Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą

Dangčio Ir Dugno Bandymo Sietas Dia 20 cm Panardinant Dangtelį Ir Indą Laboratorinių ėminių Ėmimo, Tikrinimo Pharmacopeia Sietą

€16.95
Yra sandėlyje
w47378

Medžiaga: Sendzimir
Skersmuo: 20 cm
Prekės Pavadinimas: JVLAB
Modelio Numeris: 20 cm
Aukštis: 4 cm
Pakuotė: 1 rinkinys dangčio ir dugno bakas

  • Šis ryšys yra tik 1 rinkinys chrome dangčio ir dugno konteinerio, ji neapima sietą.Jei jums reikia sietą, prašome paspausti pirkimo arba susisiekite su klientų aptarnavimo.Ačiū.

    Medžiaga: Chromo

    Skersmuo: 20 cm

    Aukštis: Apie 4 cm

    Pakuotė: 1 rinkinys "chrome" dangčio ir dugno indą.

    Žymos: laboratoriniai sietą, 40ml taurė, 40 akių, 200 akutėmis, , užkratas plastiko, "chrome" nikelio viela, 1500 akių, narkotikų šaukštas, lab šaukštas, 50 akių.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ozzyoregon

      Good time of day! Before placing an order, a consultation was received from the seller and was in touch all the time, which made it possible to solve all issues quickly. Delivered quickly and to the very doors. Thank you! Sieve and lid with bottom well perform their functions.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai