Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai

Tumama Daugiafunkcinis Muzikiniai Žaislai, 6-in-1 Kūdikis Veiklos Kubas Mokymosi Alfabetas Žaidimas mokymosi mašina Anksti Švietimo Žaislai

€121.57 €54.71
Yra sandėlyje
w46207

Kilmės: KN(Kilmės)
Žaislas Klaviatūros Tipas: Kūdikių Vaidina Tipas
Gitara Groti Metodas: Pagrindiniai Tipas
2 funkcija: švietimo tv
Trankyti Fortepijonas Masto: 5 Svarstyklės
Modelio Numeris: 10964
Žaislas Muzikinė Instrumento Tipą: akordeonas
Funkcija 1: Kūdikių Fortepijonas
Medžiaga: Plastikiniai
Plastiko Tipas: ABS
Tipas: Fortepijonas
Savybės: Švietimo
3 funkcija: šviesos būgnas
4 funkcija: mokymasis A B C
Prekės Pavadinimas: TUMAMA VAIKAI
Amžius: 13-24 Mėnesių
Kiekis: no
Lytis: Unisex
Įspėjimas: no

  • * Prašome ilgas 10 Sekundžių paspauskite on/off mygtuką, jei norite pakeisti kalbą.Tumama žaislai, rinkiniai yra pagaminti iš medvilnės.Visiškai patikrintas pagal aukščiausius U. S. ASTM/CPSIA.

    * Būgno Žaislai: yra 7 spalvinga žiburiai.kai jūsų kūdikis mušti būgnais, žibintai bus chage įvairių spalvų.Bugneliai ant leidžia,žaislai gali išreikšti savo emocijas pataikyti ant būgno.

    * Abėcėlė Žaidimai: Gauti rids, kortų žaidimas.Mes projektuojame abc žaidimas bus daugiau juokingas, ir pritraukti savo vaikų mokymosi ABC ankstyvo amžiaus.Žaisti ir pažymėti teisingą abėcėlę.Puikus muzikos ateis, kai teisingas ar ne.

    * Miego Soother: Pirmieji kūdikio ar vaikiška į miego rutiną gali būti iššūkis daugeliui tėvų.Veiklos kubas gali būti pasakotojas ir muzikos čiulptukų su minkšta šviesos, kad lulls jūsų mažai vienas į atpalaiduojantis, raminantis miego.

    * Telefonai: Dizainas telefono su diktofonas,leiskite vaikams išmokti, kaip naudoti telefoną.Vaikai gali apsimesti, kad palikti pranešimą ir išgirsti jo balsą gauti įdomus.

    * Geriausias Kūdikių Dovanos ir Žaislai: puiki dovana bet kuriam vaikui ir didžiosios pasiimti atostogų, nes tai užima mažai vietos .

    PATARIMAS Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay dėl www.eatin.lt. 2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu. 3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. 4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po vietos kad Siunta 1:užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.(Rusija Adresą reikia pateikti vardą, pavardę Imtuvas) 3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną. 4. Jei negavote kad per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.Atsiliepimą, Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMUS ATSILIEPIMUS 2. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su prekės gavę, mes norėtume pasiūlyti jums tinkamą sprendimą prieš jūsų atostogas jav neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys

    Žymos: lauke muzikos mediniai, tumama antklodė, žaislai 4 12 mėnesių, pliušas, cuvav, vystymosi švietimo žaislai, akordeonas profesionaliems, rubiko kubas, kauliukai, medienos žaislas pianinas.

  • Atsiliepimai (5)

    • Robertvanzanten

      ممتاز جدا ووصول سريع المملكة العربية السعودية في مدة تقريبا 14 يوم أو أقل منها كما وصف اللعبة وهي جميلة جدا للأطفال

    • Kizzes Izy

      It's very good! I expected it bigger, though! Although very happy, at first it took me to put English in the language, but I finally put it! He's got a lot of stuff and I get there in no time! I recommend it for your child to learn another language!

    • Mladaebodoomibon

      exactamente igual que en la foto, el niño juega muchísimo, muy fácil para poner en inglés.

    • Gurzhijy

      yet to put batteries in it but lools well made

    • Alenab84

      Perfect tenxx

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai