Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos

Vaikų Berniukas Auto Deformacijos Muzikos Automobilių Lenktynių Žaislų Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos Gimtadienio, Kalėdų Dovanos

€11.76 €8.82
Yra sandėlyje
w46182

Modelio Numeris: /
Plastiko Tipas: ABS
Amžius: 8-11 Metų
Tipas: Automobilis
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Plastikiniai

  • Paramos didmeninė ir lašas laivas!!!

    Nuolaidos yra 2%-8%/Kuponai 99-5

    Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!!

    Produkto Informacija:

    1. Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai Su LED Šviesos: 2 in 1 automobilis, o žaislas dinozauras.Demo automobilio raktas.Automatiškai paverčia automobilį pirmyn ir atgal, į Dinozaurų, ir tada į vairavimo.

    2. Mirksinčios šviesos ir muzikos garsas efektas: Creative dinozaurų automobilį su riaumojimas garso, jaudinanti muzika ir mirksi spalvinga žiburiai pritraukti vaikų dėmesį ir sugrąžinti į pasaulyje dinozaurai.Spalvinga žiburiai gali būti keičiama automatiškai pagal muziką.

    3.Off-road lankstus, universalus rato: Su universaliųjų vairo, kai automobilis susiduria su kliūtimi, jis bus atsitiktinai pakeisti kelionės kryptį.Po vairuotojo, o jis bus automatiškai pasukti į dinozaurų.

    4. Tvirtas, Medžiaga], Pagaminti iš storesnės kietas ABS plastiko, kuris užtikrina intensyvų žaisti vaikams ir vaikams.Ratų, kieta rankena.

    5. Kūrybos Dovana Vaikams: Šis dinozauras automobilių žaislas ateina su gražia dovanų dėžutės.Naujoviškas žaislas, dovana vaikams, berniukai, mergaitės, gimtadienis, Kalėdos, šventės, festivaliai, apdovanoti dovanomis.

    Produkto Informacija:

    Medžiaga: ABS

    Dydis: 20.5*11*9cm

    Paketą Sudaro: 1*Deformuoti Dinozaurų Vežime Žaislai

    Pastaba: Maitina trys baterijos neįskaičiuotos.

    Žymos: led seminaras, arklių oranžinė, led e26, led linijinis, garag, žirgų lenktynės led juostos, led juostelė šiltai balta, Ventiliatorius Lempos, 3500k led juostos, 911 gt3.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai