Už Mavic 2 Pro Už Mavic 2 Pro Už Mavic 2 Pro Už Mavic 2 Pro Už Mavic 2 Pro Už Mavic 2 Pro

Už Mavic 2 Pro " Dalis - HASSELBLAD UV Objektyvo Pakeitimas dėl Fotoaparato Remonto PTZ kameros objektyvo ir objektyvo žiedas

€21.82 €14.62
Yra sandėlyje
w46107

Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinama Drone Prekės: DJI
Prekės Pavadinimas: BRDRC

  • Pavadinimas nuoroda: Pakaitinis objektyvo ir veidrodžio rėmas gimbal fotoaparato remonto taikomas Mavic 2 Pro drone remonto dalių savybės: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patikimos ir ilgaamžės, 2. Remontas, priedai, naudojami atsitiktinio sugadinimo ir pakeitimo, kad techninės priežiūros, yra daugiau rūpesčių, 3. Ilgas tarnavimo laikas ir lengvas montavimas.Aprašymas: Medžiaga: Metalas, Taikytinos modeliai: už Mavic 2 pro, Spalva: Sidabrinė+Skaidri, Neto svoris: 2.1 g, Paketo svoris: 3,8 g, Gaminio dydis: 3.1*2.8 cm (Veidrodžio rėmas), 2.8*2.9 cm (Objektyvo Stiklas), Pakuotės dydis: 12*8cm.Pakavimo sąrašas: 1pcs Objektyvo Stiklo 1pcs Veidrodžio rėmas.Pastaba: 1.Neapima Drone ir kitų priedų, 2.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių, 3.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, 4.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, Ačiū!

    Žymos: rankos mavic pro, oro filtras honda, mavic 2 transfokavimo, šveitiklis rinkinys, a3 stiklo, camhi ptz, hubsan pro, mavic 2 remontas, kamera dji mavic 2 pro, mavic pro variklio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai