50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys 50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys 50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys 50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys 50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys 50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys

50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys

€9.35 €5.98
Yra sandėlyje
w45960

Naudoti: Karoliukų užuolaidos,Šviestuvo dalys, apšvietimo dalys
vieta origion: ZheJiang,Kinija(Žemyninė)
Medžiaga: Crystal
Prek.kod: 50pcs
spalva: Aišku
Skersmuo: Kaip 14mm
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Tipas: Krištolo Sietynas
Dydis: 14mm 18mm 28mm
Punktas: Krištolo Karoliukai
Pavadinimas: Crystal Širdies Formos Karoliukai
Plotis: 14mm
Modelio Numeris: Širdies Formos Karoliukai
Formos: Širdį
Ilgis: 14mm
Skylę: 1 skylė
Prekės Pavadinimas: drop crystal
Aukštis: Kaip 14mm

  • 50pcs/daug 14-28 mm Skaidrus Kristalas Širdies Formos Vieno skylę Karoliukų Apdaila Krištolo Sietynas, Dalys

    Pavadinimas ; Crystal Širdies formos, karoliukai Spalva:skaidrus Dydis:kaip 14mm /18mm/28mm hole ; vieną skylę Būklė: Aukštos Kokybės ir visiškai Naują Medžiagą: k9 krištolo ir stiklo, ne akrilo arba plastiko Kiekis:50pcs Mielas drauge, Mes esame didelė ir galinga surprisers.Mes turime galimybę gaminti ir gaminti aštuoniakampis karoliukai, įvairių spalvų ir dydžių. 1. Aukštos kokybės ir prabangos 2. Heart Crystal įvairių spalvų ir dydžių

    Apie širdies formos, karoliukai, mes taip pat turime kaip 14mm centro skylę spalvos, širdies formos, karoliukai, taip pat yra labai daug, tai yra mūsų nuotraukos rodymas; Jei jus sudomino, jūs galite spustelėti ant paveikslėlio, norėdami pamatyti nuorodą, arba galite kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai.

    Mes taip pat turime ir kitų rūšių kristalų karoliukais jūsų nuoroda: snaigė karoliukai, aštuonkampis, karoliukai, buterfly karoliukai, gėlių karoliukai, rozetės karoliukai, star, granulės, kvadratiniai karoliukai, pagoda karoliukai, rondelle karoliukai, bicone karoliukai, 32 facted apvalūs karoliukai, sklandžiai apvalių karoliukų ir kt.

    1.Prekės Bus Išsiųstos Per 2-7 darbo Dienas, Gavus Mokėjimą Ali-express". 2.Paliksime Sekimo Numerį, Dėl Jūsų, Kad, Kai Mes Išsiųsti Paketą.Siuntimo Informacija bus Atnaujinti Po Kelių Dienų.Ji taip Atsitinka, Kad Jūs negalite, Patikrinkite Informaciją Apie Svetainę

    1.Jūsų Patenkinamas Yra Tik Mūsų Siekimas.Jūsų Atsiliepimai Yra Labai Svarbus Mums. 2.Prašome Palikite Mums Penkių Žvaigždučių Kai esate Patenkinti Savo pirkiniu. 3.Prašome nesuteikia Mums Neigiamų Atsiliepimų, Jei esate Nepatenkinti Su Jūsų Pirkti, Ir Nedvejodami Susisiekite su Mumis, Mes jums Išspręsti Visas Problemas Su Jumis. 4.Prašome Don ' t Atviras Ginčas dėl kitų Priežasčių, Prieš Susisiekdami Su Mumis, Ir Mes suteiksime Jums Gerą Sprendimą.

    1.Jei Dėl Kokių Nors Priežasčių Jūs Nepatenkintas Mūsų Produktus, Prašome Susisiekti Su Mumis Per 7 Dienas. 2.Tik Nenaudota, Nesugadinta Ir Pradinę Būklę Elementą, Gali Būti Kvalifikuotas Grįžti. 3.Pirkėjas Yra Atsakingas Už Grąžinimo, Laivybos Mokestis.

    Žymos: kristalų mišinys dalys, crystal rhineston, pu jungtis, krištolo kristalai dalys, lanksti jungtis daug, kristalų šviestuvai dalys, crystal ornamentu, cristal dekoras, krištolo dekoras, gopro taškas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Rictan88

      Thank u! Perfect and very fast!

    • Traktigr244

      Perfect!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai