Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro

Paryžiaus Bokšto New York Žirafa Namų Citatos Sienos Meno Tapybos Drobės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro

€4.14 €2.61
Yra sandėlyje
w45844

Formos: Vertikalus Stačiakampis
Nuotrauka: Sienos Menas
Modelio Numeris: Drobė, Tapyba
NĖRA.: VR/ 20170809705-Z
Drop laivyba: Taip
Prekės Pavadinimas: VERASUN
Rėmas: No
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Forma: Vieną
Medžiaga: Drobė
Tapyba Tipas: Drobė, Tapyba
Paramos Bazės: Drobė
Stilius: Modernus
Pakuotė: Valcavimo Vamzdis
procesas: Aukštos kokybės spausdinimas
Originalus: No
Tipas: Drobė Spaudiniai
Technics: Purškiamojo Dažymo
Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas
Kilmės: KN(Kilmės)
Savybės: Atsparus Vandeniui Niekada Išnyks
Pagal Užsakymą: Taip
Yra Protingas Prietaisas: No
Dalykai: Kraštovaizdžio

  • Savybės: ekologiškos medvilnės drobės yra storos, kietos, stiprios, raukšlių atsparus, vandeniui ,gali būti nuvaloma, niekada išnyks

    Pakavimo ir Dovanos: pakuotė yra pagaminta iš stipraus popieriaus vamzdelį ir vandeniui carton, Dviguba apsauga yra saugesnis; dėžutėje yra siurprizas dovanos ir produktų.

    Namo apdaila: gyvenamasis kambarys, vaikų kambarys, miegamasis, virtuvė, tyrimo, biuras, baras ir kt.

    Tinkinti: plakatas neturi baltos sienos.Jei reikia, patvirtinkite su mumis prieš užsakant.Mes taip pat priimame užsakymą plakatai kokio stiliaus.

    Vartotojų Didelis Keturių Apsaugoti=Patikinti, Pirkiniai

    Jei produktas neatitinka jūsų reikalavimų, jūs galite susisiekti su mumis, keitimo ar grąžinimo, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

    1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo, yra sėkmingas.Prašome patikrinti, pristatymo adresą, prieš užsakant.

    2.Mes paprastai naudoti www.eatin.lt Standartas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir E-paketinio siųsti užsakymus, jei norite naudoti kitą kurjerių bendrovių, prašome susisiekti su mumis.

    3.Oras Muitinės turės įtakos užsakymo pristatymo laiku.Jei yra vėluojama, prašome susisiekti su manimi, jei norite išplėsti savo Transporto apsaugos laikotarpį.

    1. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

    2. Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš gaunant savo neigiamų atsiliepimų.

    3. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

    Žymos: mados mergaitė plakatas, gimtadienio plakatas, scarface sienos, londonas, citi plakatas, gorra new york, niujorko popieriaus, futbolas siena, diamond dažų new york, pink tulip plakatas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai