Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga

Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga

€110.82 €94.20
Yra sandėlyje
w42980

Modelio Numeris: crm
Bendras svoris: 29kg
GAMINIO NUMERIS: YD0509
Produkto spalva: Red & Black
Guolių diapazonas: Ne didesnis kaip 350KG
Pagalvėlės Dydis: 320mm * 230mm * 60mm
Taikoma aukštis: Kaip 190cm
Produkto pavadinimas: Kėlimo treneris
gaminio dydis: 1184mm * 560mm * 850-950mm
Funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
Neto Svoris: 26KG

  • Kulno treniruoklis sporto įrangos kojos mokymo čiurnos sąnario blauzdos raumenų išsamią fitneso įranga

    Gaminio Parametrų : Produkto pavadinimas:Kėlimo treneris Gaminio dydis: 1184mm * 560mm * 850-950mm Vamzdžio dydis: F50 * F70 * H2.0 stačiakampio vamzdžio, H35mm geležies lentelė su diapazonas: ne didesnis kaip 350KG Taikoma aukštis: ≤190cm Neto svoris: 26KG Bruto svoris: 29KG Pagalvėlės dydis: 320mm * 230mm * 60mm Produkto spalva: raudonas ir juodas Produkto funkcijos: Sėdi laikysena padidinti kulno blauzdos mokymo ir tempimo pratimų Produktas, kuriame: Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums. 2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus. 3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus. 4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums. 5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

    Žymos: karbiuratorių, tecumseh, naudotis įranga, universalus kojų išplėtimas, calisthenics fitneso įranga, fitneso įranga, stuburo, pratimas kojų, abdomin, kardio, pėdų neštuvų, nokia c10.

  • Atsiliepimai (1)

    • Dbuldanzers

      Very very good Strongly recommended

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai