Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies

Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai Palaidinukė ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies

€18.32 €12.83
Yra sandėlyje
w4276

Drabužių Ilgis: Reguliariai
Su gobtuvu: Taip
hoodies vyrai: vyrai hoodies susagstomi megztiniai
Tipas: Puloveriai
Elemento Tipas: Megztiniai
Modelio Tipas: Spausdinti
negabaritinių hoodie: vyriški hoodies,palaidinukė vyrai
spalva: Violetinė
Tracksuit vyrai: hiphop ,gatvės drabužiai,sportiniai,roko hoodies
Rankovės Stilius: Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Stilius: harajuku Trippy Colorfu Psichodelinio
Audinio Tipas: Broadcloth
Azijos Dydis: S M L XL XXL XXXL 4XL 5XL
prakaito homme: ropa deportiva hombre
Skalbimo: handwashed,nr. išnyks
Lytis: MOTERIS
moleton masculino: sudadera hombre
Modelio Numeris: 3D spausdinimo marškinėlius moterims
Apykaklės: O-Kaklo
Medžiaga: Spandex
Svoris: 450g
Prekės Pavadinimas: Ponas MayLan
moterų drabužiai: Moteriškos Palaidinės

  • Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje!

    Dears,mes esame profesionalių 3D spausdinimo apranga (liemenė,marškinėliai,marškinėliai,palaidinukė,hoodies,šortai,kelnės) gamintojas ir tiekėjas.

    1.Visus produktus parduotuvėje yra visiškai naujas.Keli stiliai.

    2.Aukštos kokybės patogūs dėvėti, mes manome, kad jums bus labai patinka.

    3.Mados dizaino, kad jums labiau pasitikėti savimi.

    4.Geriausios dovanos mėgėjas ar mergina.

    5.Greitas pristatymas ir geriausias aptarnavimas.

    Jei turite klausimų dėl dydžio, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, tai mūsų garbė tarnauti jums!Ačiū!

    Hipster Streetwear 3D Spausdinimo Violetinė Kanapių Lapų Piktžolių Moterims/vyrams Gotikos Puloveriai, Susagstomi megztiniai ir Ilgas Kelnes, sportinius kostiumus ir kostiumus bėgiojimui Merginos Hoodies Moterų/vyrų Kostiumai Atsitiktinis Jogger Kelnės

    Parama Mažmeninės / Didmeninės ir Lašas laivybos /Custome made

    Gamyklos Vietu!

    Dydžių Lentelė

    3D Atspausdintas Megztiniai Vyrams/Moterims Azijos Dydį Lentelėje

    (Vienetas: cm, 1inch=2,54 cm,1cm=0.39 colių)

    Pastaba: Prašome patikrinkite dydį diagramos prieš perkant, leisti 2-3cm paklaida pagal ranka matavimo, ačiū už jūsų suprasti!

    Apie Spalvų Skirtumai:

    Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodyti negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti, tai gerai.Ačiū!

    Pristatymas:

    Paruošimo Laikas: mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

    Pastaba:

    Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

    Atsiliepimai:

    Pastaba:

    2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo Ins ,VK, arba Facebook, mes jums Dovana arba Counpous kitas jūsų užsakymą.

    3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

    4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .

    Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

    2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo Ins ,VK, arba Facebook, mes jums Dovana arba Counpous kitas jūsų užsakymą.

    3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

    Žymos: gooba mens kelnės, laisvas goth hoodie, alyvinė palaidinukė, violetinė palaidinukė moteris, striukė piktžolių, prakaito piktžolių, clouth mens kelnės, nu goth hoodie, piktžolių moteris, yung goth hoodie.

  • Atsiliepimai (1)

    • Jlewis4593

      Nice but very fine. The low size small I find.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai