Naujas PROTECO TX3,PASPAUSKITE universalus fiksuotojo kodas siųstuvas Nuotolinio Valdymo klonas

Naujas PROTECO TX3,PASPAUSKITE universalus fiksuotojo kodas siųstuvas Nuotolinio Valdymo klonas

€8.27
Yra sandėlyje
w42708

Naudoti: Universalus
Prekės Pavadinimas: dongbest
Modelio Numeris: doorhan
Belaidis Ryšys: RF

  • Prašymas

    Suderinamas nuotoliniu už pakeičia šiuos modelius:

    PROTECO TX3,PASPAUSKITE 433,92 MHZ FIKSUOTOJO KODAS Pls prašome atkreipti dėmesį,mes tik parduoti pakeitimo nuotolinio valdymo,ne originalios vienas Pranešimas

    Nuotolinio valdymo pultas yra tos pačios funkcijos kaip originalaus nuotolinio Jei jūs prarasite originalus specifikacija, praneškite mums ir mes atsiųsime instrukcijas, kad jums, kai galite pateikti užsakymą Pakuotė

    Pakavimo Informacija:universal pakuotė

    Mūsų Paslaugos

    Grąžinimo Politika:Grįžta priimami, jei produktas nėra aprašyta, pirkėjas moka grąžinimo, laivybos mokestis; arba palaikyti produktą ir susitarti grąžinti su pardavėju.

    Įmonės Informacija

    Shenzhen Jos Technology Co., Ltd.yra profesionalus tiekėjas apsaugos produktų,pvz., garažo vartų nuotolinio valdymo ,signalizacijos detektoriai ,garažo vartų valdymo pultas ebs, siūlanti visame pasaulyje klientai apsaugos produktus su aukštos kokybės, konkurencingų kainų ir geras po pardavimo paslaugas.

    Sveiki Platintojas ,perpardavėjams tyrimą .

    OEM/ODM kad priimti!

    Detalius Vaizdus

    programavimo instrukcija

    KOPIJUOTI ORIGINALAUS NUOTOLINIO NAUDOJANT NAUJAS

    1,Pašalinti kodas

    Paspauskite UŽRAKINIMO(NR. A/NR. 1) ir ATRAKINTI(NR. B/NR. 2) mygtuką, tuo pačiu metu ,ir LED indikatorius pradės mirksėti 3 timesthen off.Po to ,laikykite nuspaudę theLOCK(NR. Arba NE.1) ir atleiskite ATRAKINTI(NR. B arba NE.2) mygtuką ir paspauskite ATRAKINTI(NR. B arba NE.2) mygtuką 3 kartus ,popierinės kopijavimo aparatų matricos led indikatorius bus flashquickly , tai reiškia, kad pašalinti egzistuoja kodas sėkmingas.Dabar youcan ateiti į kitą žingsnį, siekiant kopiją dabar.

    2-oji ,kopijuoti originalus nuotolinio

    Pls imtis theoriginal nuotolinio popierinės kopijavimo aparatų matricos ir kaip closeas įmanoma.Tada paspausti vieną mygtuką iš originalas ir viena iš jų fromduplicator tuo pačiu metu, jūs pamatysite, led indikatorius, greitas flash ,t.y. galite kopijuoti originalus nuotolinio sėkmingai. 3,Išieškojimo atveju, jei norite pašalinti kodas turite copyed dėl nelaimingo atsitikimo, ką daryti ?Dont worry , jūs galite paspausti pastaruosius dvejus mygtuką, garso IŠJUNGIMO(NR. C/NE.3) ir LEVIN (NR. D/NE.4) mygtuką, tuo pačiu metu ,led indikatorius flash 3 kartus, tada fastflash ,kodas turite atkūrimo ir galite continute naudoti.

    Žymos: nuotolinio valdymo pulteliai universalus tv, rf įranga, kontrolės led matricos, barjero nuotolinio, doorhan nuotolinio, tx433, leganza nuotolinio valdymo, yra mr18ba, lauke tx3, doorhan.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai