MOSFiATA 8 MOSFiATA 8 MOSFiATA 8 MOSFiATA 8 MOSFiATA 8 MOSFiATA 8

MOSFiATA 8" Virtuvės Peilis Profesionalus Virėjas Peilis Vokiečių Aukštos Anglies Nerūdijančio Plieno Itin Aštrių Valgių Peiliu Virtuvės Įrankiai

€44.88 €22.45
Yra sandėlyje
w42386

Storis: 2,5 mm
Modelio Numeris: CK0401
Medžiaga: Vokietijos Didelio Anglies Nerūdijančio Plieno EN1.4116
Peilio Tipas: Chef Peiliai
Prekės Svoris: 1.43 pounds
Tipas: Peiliai
Ilgis: 8 inch
Kilmės: KN(Kilmės)
Gaminio Matmenys: 14.1*4.7 *2.1 cm
Prekės ženklas: MOSFiATA

  • MOSFiATA 8" Virtuvės Peilis Profesionalaus Šefo Peilis vokiečių Aukštos Anglies Nerūdijančio Plieno Itin Aštrių Valgių Peiliu Virtuvės Įrankiai

    1. Rūdžių atsparia, 2,5 mm, nerūdijančio plieno ašmenys 2. Nonstick menčių danga, kuri saugo maistą nuo prilipti prie peilio, o pjovimo 3. Tvirtas, TPR-padengtas polipropileno rankena su ergonomiškas dizainas patogiam pjovimo 4. Itin aštrūs, lenkti krašto lengva pjaustymo, kapojimo & dicing 5. Multi-funkcinis dizainas pjovimo nieko & viską virtuvėje, iš mėsos kietas daržoves 6. Top-rack plauti indaplovėje – jokių rūdžių, dėmių ar korozijos Kodėl verta Rinktis MOSFiATA 8 colių Chef Peilis?MOSFiATA peiliai yra pagaminti iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, kuris atsparus nuo rūdžių, korozijos, ir spalvos.Razor-sharp edge yra lengvai išlaikyti ir daro pjovimo ir kapojimo vėjas.Viduje Dovanų Dėžutę, gausite ne tik profesionalus virėjas peiliu, bet ir pirštų raštas, disko apsauga ir peilis drožtukas.Tai padės jums su visomis jūsų virtuvės užduotis ir palengvinti visus savo rūpesčius.

    PROFESIONALAUS ŠEFO PEILIS

    Tai MOSFiATA Super Sharp Šefo Peilis yra pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, kuris atsparus nuo rūdžių, atsparumas korozijai ir spalvos.Jis gali būti naudojamas jūsų kasdien virtuvės užduotis, kapojimo, smulkinimo, dicing ir kapojimo, visų rūšių mėsa, daržovės, vaisiai ir duona.Jis tinka ir namams, ir restorano virtuvės.

    ULTRA-SHARP EDGE

    Ryškumas yra raktas.Rankomis poliruoto amatininkai, su dešimtmečių patirtį, siekiant užtikrinti jo ilgaamžiškumą.Storis šios virtuvės peilis yra 2,5 mm.Savo rankomis poliruoto krašto yra 14-16 laipsnių per pusę, kuris yra tvirtas ir aštrus, kad gauti darbą puikiai.

    TVIRTAS, ERGONOMIŠKAS DIZAINAS

    Kietojo Micarta rankena sumažina riešo įtempimą, užtikrinant saugi, patogi rankena, nesvarbu, jūsų rankų dydžio ar kur jūs su šlapia danga.Net ir po ilgo naudojimo, jūsų delno ir riešo bus ne nuovargis.Idealiai tinka tiek žmonių, kurie virėjas dažnai ir tiems, kurie tiesiog mėgsta rengti užkandžiai.Patvarumą ir patikimumą, virtuvės peilis yra užtikrinti triple kniedės dizainas, kuris suteikia rankena tvirtai ant menčių.

    PIRŠTŲ APSAUGA, DISKO APSAUGA IR DROŽTUKAS ĮTRAUKTI

    Apsaugo jūsų pirštus ir jūsų peilis aštrus su kitų trijų elementų dėžutėje.

    PUIKI DOVANA

    Peilis ateina į aukštos kokybės juoda dovanų dėžutėje, todėl tai puiki dovana motinos, tėvo, senelių ar draugų.Plius, su peiliu apvalkalą, vaikai ir kiti šeimos nariai bus apsaugoti nuo traumų.

    Gamintojas: MOSFiATA

    Ilgis: 8 colių

    Prekės Svoris: 1.43 svarų

    Pristatymo Svoris: 1.45 svarų

    Storis: 2,5 mm

    Medžiaga: vokiečių Aukštos Anglies Nerūdijančio Plieno EN1.4116

    Gaminio Matmenys: 14.8 x 5.1 x 2.1 cm

    tai nėra Damasko plieno.

    8" chef peilis Dantytais raštas peilis drožtukas Juodos spalvos Dovanų Dėžutė

    Žymos: kišenėje taktinis karo, peilių rinkinys, knive, nakiri peiliai, peilis, virėjo peilis, virtuvės knive, virtuvės peilis, ul kepimo, sūrio knive.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ibm Sevillano

      Thank you very much for the fast delivery the product really top quality וטוב

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai