Firya Dulkių Ciklonas Firya Dulkių Ciklonas Firya Dulkių Ciklonas Firya Dulkių Ciklonas Firya Dulkių Ciklonas Firya Dulkių Ciklonas

Firya Dulkių Ciklonas "PASIDARYK pats" su Turbokompresoriumi Trečiosios Kartos Pramoniniai Dulkių Surinkėjas Filtro Dulkių Namų Valymo su Junge Bazės

€24.31 €18.24
Yra sandėlyje
w42213

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Modelio Numeris: Pramonės Extractor Dulkių Surinkėjas Rinkinys

  • Pardavimo Taškas:

    Dulkių Surinkėjas Su Junge Bazės,Dulkių Šalinimo Efektyvumas: 90-99%, trečiosios kartos turbo cikloninis dulkių surinkėjas yra plačiai naudojami pramonės šakų, ir asmens duomenų tvarkymo centrą gamybos dulkių šalinimo įrenginius.

    Lengvai ištuštinti savo dulkių ir nuolaužų iš kibiro be kada nors atidaryti savo vakuuminis, vakuuminis litų separatorius pramonės buitinių turbo įkrovimo siurblys,Dulkių Vadas yra ciklono sistema

    Tai yra idealus kompanionas jūsų dulkių filtravimo/atskiriant medienos dulkių, gėlės, plastiko ir aliuminio, žetonai ir kt.Įsiurbimo surinkimo rinkinys filtras yra nešiojamosios rankinės automobilių švaresnis didelis auto stiprus technologijos daugkartinio naudojimo

    Paprasta gamybos procesą,sumažinti veiklos sąnaudas, dulkių šalinimo efektyvumas ir slėgis pastovus, pagrindinės techninės priežiūros nemokamai privalumų yra nepakartojama bag tipo dulkių šalinimas.

    Darbo principas:mišinio dujų ir dulkių patenka dulkių surinkėjas išilgai horizontalių vamzdžių, sukasi ir nusėda dideliu greičiu žemyn palei sieną barelį, ir "dulkių" patenka į dulkių barelį toliau po stipraus išcentrinę jėgą ir savo svorio ir nuvalykite dulkes dujos išleidžiamos į viršų palei centrinio vamzdžio.

    Savybės:

    1. Trečiosios kartos turbo cikloninis dulkių surinkėjas yra plačiai naudojama visose pramonės šakose, pvz., mašinų, tekstilės, buitinės technikos, maisto produktų, grūdų, akmens, cemento, statybinių medžiagų, šiluminės energijos, metalurgija, plieno, šlavėjas, dulkių šalinimo įrenginių gamybos ir asmens duomenų tvarkymo centrą gamybos dulkių šalinimo įrenginius.

    2. Gali visiškai pakeisti: bag tipo dulkių pašalinimo įranga, ji turi: paprasta gamybos procesą,sumažinti veiklos sąnaudas, dulkių šalinimo efektyvumas ir slėgis pastovus, pagrindinės techninės priežiūros nemokamai privalumų yra nepakartojama bag tipo dulkių šalinimas.

    Dėmesio:

    Siekiant užtikrinti normalaus naudojimo cikloninis dulkių surinkėjas, oro įleidimo tūris turi būti daug didesnis, nei dulkių kiekis, minimalus oro įsiurbimo turi būti didesnis nei 70%, kitaip bus "užspringti dulkių" fenomeną, tai yra, daug dulkių į vakuumą.Tai yra todėl, kad darbo principas cikloninis dulkių surinkėjas skiriasi nuo maišelio dulkių surinkėjas, kad tai yra visiškai neįmanoma naudoti cikloninis dulkių surinkėjas kaip siurblinės blokas, ir palaidoti siurbimo antgalis dulkių.Jei jūs tai padaryti, nes nėra oro dulkių surinkėjas arba oro kiekis yra per mažas, į viršų išleidimas gali būti tik "pelenai"!

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 320*200*170mm/12.6*7.87*6.69"

    Svoris: 550g

    Medžiaga: ABS

    Papildomas ventiliatorius galia: daugiau nei 750W (viesulas ventiliatorius)

    Oro tūris: 174-280m3/H

    Vėjo slėgis: 2.2-22kpa

    Dulkių šalinimo efektyvumas: 90-99%

    Įėjimo ir išėjimo skersmuo: 50mm/1.97"

    Pakuotės įskaičiuota:

    1 x Dulkių Ciklonas Su Junge Bazės

    Žymos: namų, peni siurblys, sn50t3, dulkių surinkėjas nagų, tial jungė, didelis ciklonas, paprastas dulkių separatoriaus, forma vakuuminio, dūmų dulkių surinkėjas, cyclon dulkių surinkėjas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Ladyastrid Sinchan13

      Не доложили прокладку

    • Lilmizzliz4

      Order arrived in good shape, no extra fees for customs/duty needed. It's smaller than I thought - next time I'll pay attention to the sizes before ordering. Otherwise, a solid online transaction and average delivery time to Canada (2 weeks roughly).

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai