7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių 7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių 7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių 7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių 7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių 7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių

7 Vnt. Rinkinys Sortable Ne Išslysti Stora Talpinimo Maisto Saugojimo Konteineris Nustatyti Bako Langelis Surinkimo Talpyklą Surinkimo Namų Ryžių

€40.19 €30.14
Yra sandėlyje
w42066

Prekės Pavadinimas: STOOG
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Mūsų konteineriai ateina su Nauja ir Pagerinta Dangteliai, kurie yra pagaminti iš Aukštos Atsparus smūgiams ir Patvarus ABS Plastiko, o tai reiškia, jums nereikia nerimauti apie Dangteliai laužymas.Be to, Dangtelis-Užrakto Mechanizmas užtikrina maksimalų šviežumą ir ilgą laiką maisto storage.by sukurti 100% airtightness.

    Jūsų Pilnas Paketas ateina su 7 Premium Maisto produktų Laikymo Dėžės, a Lentos Žymeklio ir PREMIJOS Daugkartinio naudojimo Lentos Etiketės leidžia Jums organizuoti savo sandėliukas, kaip niekada anksčiau.Šis rinkinys ateina į gražią dėžutę, kuri daro tai IDEALI DOVANA kiekvienam šeimos.

    UNIVERSALUS KONTEINERIAI - DAUG PUIKIŲ NAUDOJA: Šių oro nepraleidžiančiais maisto saugus Laikytojai yra ne tik IDEALIAI tinka saugoti sausi maisto produktai, tokie kaip miltai, cukrus, ryžiai, grūdai, grūdų produktai, riešutai, pupelės, užkandžių, makaronų, spageti, makaronai, kava ir arbata, bet ir jie taip pat PUIKIAI tinka laikyti skysčių, tokių kaip vanduo, sultys, sriuba, ir dar daugiau.Nereikia jaudintis dėl skysčių išsiliejimo dėmesį, tiesiog paspauskite rankenėlę ir leiskite sandariai technologijų ar tai magija

    ERDVĖS TAUPYMO DIZAINAS - Tai Patvarus Aikštėje Konteineriai buvo specialiai sukurta siekiant SUMAŽINTI VIETOS, jie yra VIENAS ir bus lengvai tilptų į jūsų šaldytuvą, šaldiklyje ar spintoje, kuris leidžia jums gauti virtuvė organizuoja ir atlaisvina vietos, sandėliukas.Tai aišku, Konteineriai yra taip pat lengva valyti, itin patogią ir paruoštas naudoti.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: juoda danga, baltos spalvos sagtis

    Medžiaga: pp dangteliu + dangtis kūno ps

    Remti sąrašas:

    Laikymo Dėžė:

    0.5 L*2

    0.8 L*2

    1.2 L*2

    1.9 L*1

    Lipdukai: 10

    Pen: 1

    Dydis:

    1.9 L: 10*30.5 cm

    1.2 L: 10*20.5 cm

    0.8 L: 10*15.5 cm

    0.5 L: 10*10.5 cm

    Rašiklio ilgis: 12,5 cm

    Pastabos:

    1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

    2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

    3.Ačiū už jūsų supratimą

    Pakavimo sąrašas:

    7Pcs* rezervuaro

    1 * Plunksna

    10 * Lipdukai

    Žymos: jar virtuvė, urmu bakas, Yra, lauke storag virtuvė, aišku, konteinerių maisto, javų lauką, maisto storag, ryžių lauke, lauke grūdų, plastikinė dėžutė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai