F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai

F Riverruns UPF50+ Apsauga nuo Saulės Nepirštuotos Žvejybos Pirštines ir Headscarves Vyrų ir Moterų, Žvejyba, Valtys, baidarės, Žygiai

€14.05 €11.24
Yra sandėlyje
w41685

Su Dangteliu: No
Color2: Gyvatė Masto
Size3: XL
Application6: Veikia
Application1: Žvejyba
Application4: Futbolas
Application2: Krepšinis
Pardavimo būdas: Combo
Color1: Fishwater
Kilmės: KN(Kilmės)
Application7: Užklasinė Veikla
size1: M
Color3: Žuvų Kaulų
Application5: Dviračių sportas
Prekės Pavadinimas: Aventik
Size2: L
Color4: Fishsacle Mėlyna
Application3: Golfo
Color5: Fishscale Balta

  • Sertifikuota UPF 50+:

    Puikus uv apsauga, daugiau nei 98% uv spindulių yra užblokuotas.Nuostabus Žvejybos Pirštinės apsaugo odos forma, nudegimus,odos vėžio ir senėjimo.Nėra dirbtinių spray-dėl cheminių medžiagų.

    Itin Patogus Ledo Elastinga, Kvėpuojanti Medžiaga:

    4-way ruožas ir greitai audinio Poli jus sausas ir kietas jausmas.Techninė audinio dagčiai drėgmę nuo odos ir kvėpuoja laisvai.Dar patogiau, nei tada, kai ne dėvėti.Dalies Oda yra pridėtinės padidinti trintį laikydami daiktą, o taip pat padidinti patvarumo derinys, pirštinės.

    Efektyvus 3/4 Piršto Ilgis:

    Jūs galite lengvai padaryti daugiau smulkių dalykų, pavyzdžiui, liečiant telefono ekraną, demontavimas žvejybos linijos, ir t.t.

    Naujas Atnaujinti:

    Dviguba piršto-patarimai traukiamosios lengviau nusiimti.Stramlined odos padidinti dilimui srityje.Reljefinis odos padidinti trintį ir paslaugų gyvenimą.Nesvarbu, kokia aplinkos, pirštinės yra specialiai skirta apsaugoti jūsų riešo.

    Kodėl Jūs Turėtumėte Turėti Riverruns Pirštinės?

    · Į Riverruns kvėpuojantis Žvejybos pirštinės yra puikus partneris lauko sporto ir apsaugo jūsų rankas nuo saulės nudegimo. · Ji ne tik turi įtakos apsauga nuo saulės, bet taip pat apsaugo rankas nuo kitų išorinių sužalojimų. · Šios pirštinės apsaugo delną iš objektų, tokių kaip žvejyba linijos. · Labiau profesionalus ir sudėtingos siuvimo procesą, dvigubo tarnavimo laiką, lyginant su kitų prekių ženklų žvejybos pirštines. · Penkių skirtingų spalvų, stilių, dizaino, įkvėpė gamta.Daugiau modeliai kuriami.

    Kodėl verta Rinktis Riverruns prekės ženklą?

    Mes laikomės griežtų laboratorija ir gamybos standartus, kurie yra akredituota ISO 9001. Taip pat, su mūsų klientų aptarnavimo komanda bus apgyvendinti jums bet kuriuo paros metu dėl jūsų paklausimų—net už produktus, kurie buvo įsigyti prieš daug mėnesių.Tai, kas yra tiesa, nerimauti-nemokamai įsigyti priemonėmis.

    Žymos: žvejybos replės pesca, jaukų skristi riverruns, valtis pvc, baidarių canoa, valtis, baidarė, nuimamas kajako irklas, paveldo baidarių priedai, finansų žvejybos įrankių, nepirštuotos pirštinės, buzzbait.

  • Atsiliepimai (4)

    • Kjcbsmmmy

      Good ones! Very soft took 30 days to Chile

    • Williamoliveira01

      ok

    • Nastenkamatroshka

      very good. nice gloves and headscarf for fishing

    • Borisova 57

      Great material and fast delivery

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai