Iš anksto Klijuoti 4pcs 1/10 Buggy Padangas Padanga(Ant Kelių) 15 Kalbėjo 15% Sustiprinto Nailono Juoda Varantys tinka 1:10 4WD Buggy Automobilių Padangų 1/10 Iš anksto Klijuoti 4pcs 1/10 Buggy Padangas Padanga(Ant Kelių) 15 Kalbėjo 15% Sustiprinto Nailono Juoda Varantys tinka 1:10 4WD Buggy Automobilių Padangų 1/10

Iš anksto Klijuoti 4pcs 1/10 Buggy Padangas Padanga(Ant Kelių) 15 Kalbėjo 15% Sustiprinto Nailono Juoda Varantys tinka 1:10 4WD Buggy Automobilių Padangų 1/10

€6.62 €5.82
Yra sandėlyje
w41049

Keturi varomi Ratai Atributai: Padangos
Atnaujinti Dalys/Priedai: Padangos
Medžiaga: Nailonas
Kilmės: KN(Kilmės)
Įrankis Prekes: Padangos
Hex: 12mm
Tinka: 1
spalva: Gumos Padangos+Black 15 kalbėjo Nailono Ratlankio
Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
Prekės Pavadinimas: kforce lenktynių
Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Padangos

  • Ratas yra pagamintas iš 15% Sustiprinto Nailono.Taigi, Mūsų tire " yra stipresnis už įprastinį.Nepraleiskite ji.Pavadinimas:1:10 Buggy Varantys&Padangų Komplektas Gumos On-Road Padangos(Monica) + Nailono Medžiagos, Juodos 15 kalbėjo ratlankio Išorinis Diametras: 83mm Padangos Plotis(Priekyje):32mm Padangas Plotis(Galiniai):38mm Spalva: Mėlyna Šešiakampės jungtys: 12 mm, Tai spalvotų fotografijų ir praktinių elementų turės spalvos skirtumų Sponge Įterpti Pakuotės Turinys: 100% Brand New Kiekis: padangos x4pcs+varantys x4pcs+Kempinė Insertx4pcs Priekiniai

    Galiniai

    Vežimą :

    Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.ir sekimo numerį bus teikiama ir po pristatymas.

    Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

    .Mes galime priimti siuntą viso pasaulio oro paštu Honkongas,Šveicarija ar Singapūras.Tai trunka apie 7 iki 35 dienų daugelyje šalių, ir apie 4-8 savaites, Izraelis, Italija, rusija, Brazilija, ir t.t.Tačiau atkreipkite dėmesį, kad pristatymo laikas gali turėti įtakos daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygų ir pan.

    Dėl skubaus pristatymo, papildomas mokestis reikalingas padengti išlaidas, skiriamas express paslaugų įmonės.EMS/DHL atnaujinimo galimybes ir mokestis informacija yra prieinama per atrankos laukelį pirkinių krepšelis puslapio, kol parsiųs.Visi EMS/DHL mokestis yra kotiruojamos kasos puslapyje yra pagrįstas Suvienyti Valstybės standartą.Prašome pasirinkti teisingą pristatymo adresą, kai jūs pasirinkite pristatymo būdą, ar tai sukels daug problemų.Prašome atkreipti dėmesį, kad daiktų su baterijomis, Cd ar skystis nebūtų priimami DHL.

    Vežimo į sritis, kurioms netaikoma Reguliariai Express Paslauga, atokioje Vietovėje Aptarnavimo Mokestis taikomas, jeigu jūsų siuntimo adresas priklauso atokioje Vietovėje, Mes susisieksime su jumis tiesiogiai už papildomą mokestį.

    Grįžti/ Grąžinimas

    Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

    Susisiekite Su Mumis

    Visi laiškai turi būti atsakyta per 1 darbo dieną.Jeigu negaunate atsakymo, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

    Atsiliepimai :

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą, kad kiekvienas pirkėjas, kuris užbaigė sandorį, ir paliko mus teigiamų atsiliepimų.Mažai tikėtinu atveju jums yra nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimus internete.Nes mes tikime, kad neigiamų atsiliepimų NĖRA išmintingas sprendimas, siekiant išspręsti jokių problemų, mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą, kurią sukėlė jav.)

    Žymos: vefn, gt buggy padangas, 110 automobilių ratų, kartingo ratlankiai 110, rc padangų, "pasidaryk pats" kopa buggy, kryžiaus kart, lauktuvės suzuki rgv 250, Guminių Ratų, bugatti chiron lego.

  • Atsiliepimai (5)

    • Nafisa Syrtlanova

      Very good quality and fast shipping to europe. Thank you!!!

    • Harshu Sept21

      best tire for the price for buggies. grip is so good, rubber is a little bit thin but for the price,very good. around hour of track time and it is still like new.

    • Vtamaranikhil

      Excellent rubber rally. Gluing great and rubber aggrappante!

    • Still777

      product as described, good seller

    • Gargsunil33

      Still not tested to see the performance, but the product has good quality apparently

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai