12pairs/daug Spalvinga Atsitiktinis Mens Laimingas Kojinės Aukštos Kokybės Šukuotos Medvilnės Vyrų Kojinės Animacinių filmų Dizaino Juokinga Įgulos glaudinimo kojinės 12pairs/daug Spalvinga Atsitiktinis Mens Laimingas Kojinės Aukštos Kokybės Šukuotos Medvilnės Vyrų Kojinės Animacinių filmų Dizaino Juokinga Įgulos glaudinimo kojinės 12pairs/daug Spalvinga Atsitiktinis Mens Laimingas Kojinės Aukštos Kokybės Šukuotos Medvilnės Vyrų Kojinės Animacinių filmų Dizaino Juokinga Įgulos glaudinimo kojinės 12pairs/daug Spalvinga Atsitiktinis Mens Laimingas Kojinės Aukštos Kokybės Šukuotos Medvilnės Vyrų Kojinės Animacinių filmų Dizaino Juokinga Įgulos glaudinimo kojinės

12pairs/daug Spalvinga Atsitiktinis Mens Laimingas Kojinės Aukštos Kokybės Šukuotos Medvilnės Vyrų Kojinės Animacinių filmų Dizaino Juokinga Įgulos glaudinimo kojinės

€20.67 €11.98
Yra sandėlyje
w40915

Pakavimas: Plastikinis Maišelis
Sezonas: pavasarį , rudenį , žiemą
Nepadori Nuotrauka: No
Seksualinio Pobūdžio: No
Medžiaga: Medvilnės
Proga: Kasdien, Sporto, Laisvalaikio
Pavadinimas: Medvilnės Spalvinga Laimingas Kojinės
Elemento Tipas: kojinių
Storis: STANDARTAS
spalva: Spalvinga, 12colors/daug
Prekės Pavadinimas: CURRADA
Lytis: VYRAI
Dydis: 37-42EU, 25-27cm
Kojinių Tipas: Atsitiktinis
žmonės: Vyrų, Jaunimo, Paauglių
Modelio Numeris: VPK-1812024
aukštas: Įgula
Funkcija: Suknelė, Juokinga, Orui, Anti-Bakterinės, Patogus

  • Jūs fall in love su šios kojinės iš pirmo žvilgsnio !Nepraleiskite šios galimybės !Tai puikus pasirinkimas visiems !

    Aš tikiuosi, kad jūs galite perkelti jūsų pirštų, pridėti mūsų parduotuvėje parankiniai, Tai yra patogiau ir greičiau rasti mus, kai jums reikia.

    Spalvinga Vyrai Laimingas Kojinės

    Kojinių Tipas: Atsitiktinis

    Storis: Standartinis

    Aukštas: Įgulos

    Gaminio spalva : 12 Spalvų

    Vienas dydis tinka visiems : EU37-42/25-27cm

    Tinka žmonėms : Vyrams , Paaugliams

    Tinka sezoną : Pavasarį , Rudenį , Žiemą.

    Mes stengsimės teikti daugiau aukštos kokybės, ekonomiškai efektyvius produktus ir geriausias paslaugas, Ir, nuolat atnaujinti daugiau stilių.

    Linkiu jums turėti didelį prekybos patirtį čia.

    Apie Paslaugą

    Jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo , Prašome nedvejodami susisiekite su mumis , Mes stengiamės padėti jums!

    Apie Atsiliepimą

    1) jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

    2) Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių šlovė!Jūsų parama yra motyvacija mums primygtinai reikalauti, tai parduotuvė!

    3) Jei esate nepatenkintas prekės, Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys ir mažai balų, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Apie Siuntos

    1) laivybos visame Pasaulyje, ir Dauguma šalių nemokamas pristatymas.

    2) PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA.

    3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Prašome užsirašyti būtent jūsų vardą, adresą ir pašto kodą arba jūs negalite gauti savo produktus.Ir rusijos Klientams, prašome būti tikri, parašyti savo vardą, pavardę (3 dalys).Ačiū !

    4) Jei jūs norite stebėti savo sklypo, prašome pasirinkti E-pakelis arba www.eatin.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba EMS

    Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, stebėjimo informacijos Nėra !!

    5) Tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną, ji taip pat gali paveikti post office užsakymą arba oras ir kt.

    6) Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo patvirtintas patikros.Paprastai, mes išsiųsti produktų iš 2-5days, ir paketas bus pristatytas į 15-60 dienų!Jei negalite atvykti per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Klientų pasitenkinimas yra mūsų ieško tikslas amžinai.

    Skalbimo instrukcijos

    1, Nuplauti prieš nusidėvėjimą .Siūloma šaltu vandeniu plauti, nereikia sausas švarus.

    2, Mūsų kojinių sudėtyje yra medvilnės pluošto ir skalbimo susitraukimas negalima išvengti ir Per daug kartų, vandens, skalbimo bandymo , jie bus ištempti atgal taip greitai, kaip jūs dėvėti juos vėl.

    3, Tinkamas nešioti ir valymas gali prailginti tarnavimo kojinės.

    Dėmesio

    Dėl skirtingų ekrano ir šviesos, nuotrauka gali neatitikti tikrosios, Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas, Ačiū už jūsų supratimą.

    Žymos: vyras kojinių, sox vyrams, mp glaudinimo kojinės, animacinių filmų kojinės mannen, vyrai vien kojinių, keleivių salono įgulos, piktas paukščių minkštas, baterija liemenė, hidrogelio pleistras, šilumos cukriniu diabetu vyrų kojinės.

  • Atsiliepimai (4)

    • King 565

      The goods are satisfied. Delivery took a month and a half, I would like to quickly :)

    • Masha Mashkina

      As always excellent socks.

    • Tadashima Akira25

      Super socks! Recommend

    • Alindtattack

      It's not my first buy here, they are one of the best socks on aliexpress! 100% Recommended.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai