10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys 10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys 10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys 10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys 10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys 10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys

10vnt/set Patvarus Skaidrus Polipropilenas Moterų ir Moterų Luer Jungtis Švirkštų keitimo Jungtis, iš Namų Dalys

€7.20 €4.32
Yra sandėlyje
w39616

Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: NĖRA
Modelio Numeris: Jungtis
Tipas: Kita

  • Specifikacija:

    Nauja

    Medžiaga: PP (polipropileno)

    Spalva: skaidrus

    Diafragma: 4mm

    Šiluminių savybių: gali būti sterilizuotas, kai temperatūra yra virš 120℃ sąlygomis jokia išorės jėga, 150. Embrittlement įvyksta ne mažiau nei -20.

    Ypatybė:

    Moterų ir moterų luer jungtis švirkštų keitimo jungtis.

    Atsparių aukštos temperatūros, korozijos, organinių tirpiklių.

    Dvigubos spiralės sukurtos, nuotėkio įrodymas, kai užsifiksuos vietoje.

    Naudojamas biocheminė analizė, vandens kokybės tyrimas, ląstelių kultūros, aplinkos aptikimo, spausdinimas, spausdinimo rašalas, šilumos projektavimas, slėgio kalibravimą, slėgio matavimas, šaldymo, dezinfekavimo, mokymo, mokslinių tyrimų, eksperimentų, dantų gydymas, įranga, ir daug kitų bendrų sričių.

    Lengva naudoti.

    Patvarus naudoti.

    Pakuotė:

    10 x Luer Švirkštų keitimo Jungtis

    Pastaba:

    Prašome leisti šiek tiek dydžio paklaidos dėl rankinis matavimas.

    Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

    Žymos: polipropileno krepšelis, švirkštas, luer vamzdis, 300ml švirkštų, luer adata, luer, flatform batų, proxxon įrankių, švirkštų trigubas, luer lock vyras.

  • Atsiliepimai (2)

    • Andrey Lebedev2

      Very quickly came.

    • Jacobotina

      The product corresponds to the description! Took for transfusion flux for soldering. I can recommend the goods and the seller!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai