2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo 2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo 2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo 2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo 2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo 2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo

2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo " Mac " KOMPIUTERIO

€41.59 €21.63
Yra sandėlyje
w39050

Sąsaja: USB
Sertifikavimo: CE
Palaiko Žmogaus Inžinerija: Taip
Produktų Statusas: Sandėlyje
Tipas: 2.4 Ghz, Belaidis
Klaviatūros Jungtis: Belaidžio
Taikoma objektas: Žaidimas
Modelio Numeris: 200000972
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: willkey
Su Daugialypės Terpės Funkcijų Klavišai: Taip
Pelės Jungtis: Belaidžio
Darbo būdas: Belaidė Optinė
Pakuotė: Taip

  • 2.4 G Bevielis Klaviatūros ir Pelės Pelninga Mini Klaviatūra, Pelė Combo Nustatyti Nešiojamojo kompiuterio Nešiojamojo " Mac " KOMPIUTERIO

    Ypatybė:

    1.√Kompaktiška klaviatūra ir pelė: belaidė klaviatūra priima full-size dizainas su skaičių klaviatūra, kuri leidžia jums patogiau, kai naudojant klaviatūrą.Tačiau kompaktiškas dydis suteikia švarios darbalaukio, kad atrodo labiau stilingas.

    2. √ Mažai triukšmo ir sklandžiai rašyti: triukšmo mažinimo ir išjungti klavišų klaviatūra suteikia galimybę dirbti ramioje aplinkoje.Belaidžio klaviatūros ir pelės derinys turi automatinį miego režimą, plius yra on/off jungiklis padėti sutaupyti baterijos energijos. (Baterijos neįtrauktos)

    3.√ Universalus suderinamumas: Ši belaidė klaviatūra ir pelė palaiko naudoti su Windows XP, Mac OS, Vista,Linux ir kitos sistemos.12 karšto klavišus klaviatūroje yra prieinama tik "Windows" sistemas.

    4. √ Paprasta naudoti ir stabilus ryšys: plug and play, belaidės klaviatūros ir pelės yra prijungtas per 2,4 ghz, Usb imtuvas, tiesiog prijunkite imtuvą prie USB prievado, galite jį naudoti iš karto.Belaidžio ryšio atstumas yra iki 10 metrų, ir yra beveik jokio uždelsimo, arba atjungti, išvengti laidinio kabelis kliūčių ir "Bluetooth" nestabilumo.

    Specifikacija:

    Gaminio medžiaga: ABS+PC

    Gaminio Dydis:

    Klaviatūra dydis: 36.8*14. 3*2.63 cm

    Pelės dydis: 11.6*6.6*3.5 cm

    Pakuotė:

    1*Belaidė klaviatūra (be baterijos)

    1*bevielė pelė (be baterijos)

    1*USB imtuvas

    Žymos: žaidimo mini pc, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, lqs žaidimų pelės, g231, pelė razer, žaidimas nešiojamas kompiuteris, notepad, keyboard mac, "logitech" pelės.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai