Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo

Epoksidinės Dervos Kietiklis Resinin Slim Vis Didelio Klampumo Ne Pageltimas Ultra Clear Rinkinys Papuošalų Priėmimo "PASIDARYK pats" Krištolas Skaidrus Klijai

€26.46 €25.14
Yra sandėlyje
w38736

spalva: Ultra Clear
Kilmės: TR(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Resinin
Klampa: Didelio Klampumo
Tirpiklis: tirpiklis nemokamai
Produkto Savybės: Ultra Clear
Darbo laikas: 40 - 45 min.
Modelio Numeris: r210
Didžiausias Storis: (Žr. diagramą aprašymas)
Geltonuoja Atsparumas: Papildomų Aukštos Pageltimas Atsparumas
Demoulding (Demolding) Laikas: 12 - 16 hr
Elemento Tipas: Papuošalai Išvados

  • Resinin Masė Ultra Clear Lentelė Epoksidinės Dervos Kietiklis Rinkinys Nustatyti AB Upės Krištolas Skaidrus Klijai Medienos apdirbimo Rankų darbo Anti-Geltona

    Naudojimo sritys

    Tinka mažos apimties programų, tokių kaip Papuošalai, Aksesuarai, Magnetas.

    Tinka paviršiaus danga.

    Tinka meno paveikslai

    Netinka lentelė liejimas

    Produkto savybės

    Supakuoti nustatyti, kaip A ir B dalys

    Naudojamas santykiu 2 : 1 pagal svorį (2 Vienetas Derva + 1 Vienetas Kietiklio)

    Ultra Clear

    Papildomai atsparus pageltimas

    Bekvapis

    Tirpiklis Nemokamai

    Blizga

    Darbo laikas 20-25 minučių.

    Demoulding laikas yra 12-16 val.

    Tai gali būti įmestas į didžiausias storis 1 cm.

    [caption id="attachment_3898" align="aligncenter" width="751"]Slim Vis - Didžiausias Liejinio Storis[/caption]

    Naudojimas

    Sumaišykite du supakuotų produktų kaip Sudėtinės dalies A ir B Komponentas, 2A ir 1B.Padaryti mišinio naudojant skalę ir gerai maišant, supilkite "A" komponento į "B" komponento ir sumaišykite lėtas greitis iki vienalytė ir glotni išvaizda, yra gautas.Jei norite, galite dulkių mišinio.Kai mišinys yra paruoštas, supilkite mišinį, ant plotas, kurį bus galima taikyti.Jei jūs ketinate dengti, galite naudoti mentele, voleliu arba teptuku.Palaukite, kol epoksidinės išgydyti po paraiškos.

    Svarstymai

    Epoksidinė derva yra dviejų komponentų ir negali būti naudojami be sumaišius komponentus.

    Nenaudokite už nurodytų paraiškos storis svyruoja.Mažas storis gali sukelti pabaigoje džiovinimo ir aukštos storis gali sukelti deginantį / pageltimas problema.

    Kaitinti produkto maišymo metu ir taikymas.

    Naudoti karšto oro ginklą pašalinti paviršiaus putos, arba jums gali greitai praeiti mėlyna, degiklio liepsna nuo paviršiaus.

    Naudoti vakuumavimo aparatas, visiškai pašalinti galimybę oro burbuliukų.

    Ruošiant mišinį produktus, visada naudokite jautrios svarstyklės.

    Dėl bet kokios priežasties, nemaišyti bet kokia medžiaga, kuri netelpa į sistemą produkto.

    Įsitikinkite, kad įranga, jūs naudojate taikymo metu yra sausas ir švarus.

    Rūpintis daryti programas, kambario temperatūroje (+23 ° C).

    Žema temperatūra gali sukelti pabaigoje džiovinimo ir aukštos temperatūros gali sukelti priešlaikinį džiovinimo.

    Žema temperatūra sukelia sustorėjimas nuoseklumą produktų ir skirtumų gali atsirasti, taikant rezultatus.

    Žema temperatūra gali sukelti kristalizacijos iš dervos.Prieš naudojant, galima cukruotos sakai, kad ištirptų atskleidė jį iki +60 ° C iki +80 ° C temperatūra.

    Nejudinkite sistema, kol nesate tikri, kad išsiliejo produktas yra visiškai atsparios.Priešingu atveju, tai gali sukelti bangavimas kraštovaizdį ant paviršiaus.

    Nepamirškite naudoti darbo saugos priemones.

    Vengti kontakto su oda.

    Epoksidinės dervos gali sukelti alergiją.Jei pastebi, alerginė reakcija, ant jūsų kūno, kreiptis į gydytoją nedelsiant.

    Laikyti nenaudojamą produktą patalpose, esant temperatūrai tarp +15 ir +35 ° C temperatūroje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

    Nelaikykite produktų su dangtelį atidarykite.

    Laikyti atokiau nuo vaikų.

    Nepalikite produktai, gauti atlikus mišinio pagal tiesioginių saulės spindulių.

    Geltonuoja pakuotės viduje gali atsirasti produktams, kurie laukia nepanaudoti.

    Visa informacija yra teikiama kaip pasiūlymą norėdami gauti geriausią rezultatą, iš taikomosios programos.Tai vartotojo atsakomybe naudoti produktą pagal paskirtį.

    Jauskitės laisvai susisiekti su pardavėju, jei turite kokių nors klausimų.

    Dažnai Užduodami Klausimai

    Kokie yra skirtumai tarp jūsų epoksidinės dervos?Skirtumai tarp mūsų epoksidinės dervos yra susiję su jų taikymo sritys.Kiekvieną epoksidinės dervos suteikia geriausios kokybės rezultatą savo srityje.Naudojant teisę derva teisę zonos bus duoti jums puikių rezultatų.Galite patikrinti funkcijų produktų lentelę.Taip pat, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos.Kuris logistikos įmonė jums siųsti su?Mes dirbame su įvairių logistikos įmonių.Mes stengiamės pasirinkti logistikos kompanija, kad bus padaryti sparčiausia ir sklandžiausiai ir saugiausias pristatymo į jūsų šalyje.Įmonės, su kuriomis dirbame, yra DHL, UPS, Fedex, TNT, USPS, Aramex ir CDEK.Mes laivas su Rusija tik su CDEK.Kaip ilgai produktai atvykti į mane?Mes darome siuntas su Express bendrovių.Be to, mes padarėme keletą svarbių taškų siuntas iš Turkijos, mes esame labai arti.Dėl šios priežasties, mes tiekiame produktus daugelyje pasaulio šalių, per 2-7 darbo dienas.Ji gali pratęsti laivybos laikas kai neįprastų akimirkų.Kai jūs susiduria su tokia situacija, galite susisiekti su mumis.Bus muitinės mokesčių į mano užsakymą?Mes laivas visame pasaulyje.Dažniausiai, nėra muitinės, mokesčių siuntas.Produktai pasiekia mūsų klientams, be jokių problemų.Tačiau kai kurių valstybių vyriausybės gali imti mokesčių, dėl muitų politiką.Tai yra labai reti.Galite gauti šią informaciją iš muitinės įstaigose jūsų šalyje.Muitinės mokesčiai, kuriuos www.eatin.lt taisyklės turi apmoka pirkėjas.Produktai negali būti grąžintas dėl muito mokesčių.Jūs galite perskaityti straipsnį, paskelbtą www.eatin.lt:

    Žymos: uf dervos 3d, akmuo kristalas, dygliuotos apyrankės priėmimo komplektas, uv dervos ovalo formos, Crystal, epoksidinės dervos crystal clear didelis, amatų, vamzdis glaistas, dažų priėmimo komplektas, stiklo uv derva.

  • Atsiliepimai (1)

    • Haroldo Zen

      I order from this seller resin is not the first time. The order, as always, came very quickly. Received the parcel within a week. Sent by DHL company. Resin Super, the seller quickly sends the goods, the kit includes a brochure indicating the characteristics of each resin and precautions. The order is very satisfied, I will continue to cooperate with this seller and continue!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai