Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys

Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys

€5.28 €3.64
Yra sandėlyje
w38665

Prekės Pavadinimas: JIECARE
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris: Uodegas replės /Uodegas žiedas
Ūkio Gyvūnai Tipas: KIAULĖ
Tipas: Ūkio Gyvūnai
Žiedo spalva: Atsitiktinai
Pavadinimas: Uodegas replės /Uodegas žiedas

  • Veterinarijos Kiaulių Ir Avių Kastracija Replės Guminis Žiedas Kastracija Prietaiso Veterinaria Įranga, Reikmenys

    Galite pasirinkti pirkti:

    1. 100 vnt Uodegas žiedas + 1 vnt Uodegas replės

    2. 1 vnt Uodegas replės

    3. 50pcs Uodegas žiedas

    Mūsų įsipareigojimas: teikti kokybiškas kvalifikacijos produktus ir tikimės, kad visi mūsų klientai geriau pirkinių patirties, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, rašykite mums, mes pasistengsime padėti jums ir suteikti jums geriausią sprendimą!Laimingas pirkinių! ! !

    Žymos: kiaulių kostiumas, kiaulių galia, kiaulių guminis žaislas, vištienos priedai vandens, už kastruoti gyvūnai, kiaulių ūkis, ortopedijos veterinarijos, dėl veterinarijos gydytojas, profesinio mokymo šuo, miršta avių.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai