Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys

Šiukšliadėžės,Automatinė Jutiklis Kibirą šiukšlių sumetami į šiukšlių konteinerį,ekologiškus Šiukšlių vonios kambarys

€22.16 €15.51
Yra sandėlyje
w38563

Yra Protingas Prietaisas: Taip
Medžiaga: PP
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Indukcijos Tipas
Stilius: Touchpad
Funkcija: Įžuvinti
Struktūra: Nuolatinis
Formos: Stačiakampio formos

  • PASTABA: naudojant pirmą kartą, prašome paspausti open mygtuką ir palaikykite kelias sekundes, kol žalia šviesa pradėti priėmimo funkcija!!!!Visos šiukšliadėžės šią nuorodą, yra Battry tipo.

    *********Indukcijos Šiukšliadėžės ***********

    >>Produkto informacija: Kiekis: 10L Medžiaga: ABS + PP Jutiklis: infraraudonųjų spindulių jutiklių Aptikimo atstumas: 30 cm Baterijos: 2vnt AA baterijos (neįtraukta)

    >>Produkto Savybės: 1.Judesio detektorius:sumetami Į šiukšlių konteinerį bus atidaryti kaip tik jums netoli jo. 2.Automatinis išjungti:Ji bus uždaryti 5 sekundes po to, kai jūs išeinate. 3.Energijos taupymo ir eco-friendly:Jis gali dirbti už 6 iki 8 mėnesių, 2vnt AA baterijos vienas. 4.Tyla:Ji gali veikti tyliai ir nebus sutrikdyti jūsų darbo ar studijų. 5.Didelė talpa:Jos apimtis gali ateiti iki 10L, kuris gali patenkinti reikalavimą visai šeimai. >>Dokumentų paketą sudaro: 1* Šiukšliadėžės

    *******100% PASITENKINIMAS GARANTUOTAS********

    Jei jūs neturite labai patinka jūsų KONCO produktus, mes garantuojame jums, kad mes bus grąžinti jums 100% savo tvarka, nors mes esame įsitikinę, kad jums bus meilė jį!

    Žymos: salė jutiklis, galite šiukšlių, bin jutiklis, sumetami į šiukšlių konteinerį, guard kibirai, smart šiukšlių, bin šiukšlių, segmento automobilių plovykla, jutiklis šiukšlių, metalo, kibiras plastikinis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai