Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis

Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas Su Vakuumo Cilindras Išpjovą 51mm 63mm 76mm Vamzdis ARTI STILIAUS su Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis

€19.85 €15.08
Yra sandėlyje
w38454

Montavimo Padėtis: Galiniai
Tipas: Dissipative Duslintuvo
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
Kitos Dalies Numeris: no
Specialios Funkcijos: papuošti
Mainų Dalies Numeris: no
Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
Gamintojas Dalies Numeris: no

  • ===Product description===

    Produkto Informacija:

    Slėgis: apie 1 BAR Skersmuo droselio sklendė:51mm 60MM 63MM 70MM 76MM KIEKIS: 1 komplektas vožtuvo tipas :UŽDAROS, Pradedant Tipas: Neigiamas slėgis, Pagaminti iš Nerūdijančio plieno 304 Profesinės montavimas yra labai rekomenduojama.

    Įmontuoti:

    Prašome priemonė jūsų automobilio vamzdžio dydį ir pasirinkti tinkamo dydžio Paketą įeina: 1*Sklendės korpusas 1*Nuotolinio valdymo pultas priėmimas priimančiosios 1* Nuotolinio valdymo pultas 1* vakuuminis vamzdis 1* Magnetinis vožtuvas 1*patikrinkite, ar vožtuvo 1*T-sankryžos 1*vamzdžių kelio 1*reduktorius vamzdžių ===Product Nuotrauką=== ===Dėmesį=== ====Apie Laivybos==== 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Savo užsakymą bus apdorojami ir siunčiami per 5 dienas darbo dienas po apmokėjimo. 5.Jei pakuotėje neturi viršyti numatomą pristatymo laiką .prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos assiatance. 6. Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių !! ====Apie Mokėjimo==== 1.Mes priimame ESCOROW, Vakarų Sąjunga, TT, Paypal.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Žymos: 76mm įsiurbimo, 2 vakuuminis cilindras, 63 mm, automobilio duslintuvo garsas, 51mm išmetimo vamzdis, 76mm išmetamųjų patarimas, išmetamųjų, automobilių išmetimo, išmetamųjų dujų vamzdis, naminis išmetimo angą vožtuvas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Toto Rgs92

      Perfect! Great quality and great communication. Shipping was very fast even during the christmas period.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai