EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį

EasyAcc Apsauginės Plėvelės Priekinį ir Galinį " Samsung Galaxy S10e 3D Full ScreenTempered Stiklo Nulio Apsaugos Samsung

€13.00 €6.37
Yra sandėlyje
w38133

Tipas: Priekinė Plėvelė
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamas: Samsung Galaxy S10 E
Prekės Pavadinimas: EasyAcc
Prekės ženklas: EasyAcc
Savybės: Aišku
Telefonas Suderinamas Prekės: "Samsung"
Suderinama Samsung Modelis: GALAXY S10E

  • Suderinama ---- Specialiai " Samsung Galaxy S10 Lite.Samsung Galaxy S10 Lite Screen Protector, Priekiniai ir Atgal

    100% pilnas padengimas ---- Tai naujas screen protector apsaugo jūsų visą ekraną.Kreivų briaunų wrap sklandžiai aplink kampus.

    Anti-įbrėžimas ---- Su kietumo 9H, screen protector gali veiksmingai apsaugo nuo įbrėžimų, aštrių daiktų.Taigi abi yra saugomos - ekrane taip pat rodomas apsaugos pati.

    Itin jautrus ---- ultra plonas profilis tik 0,3 mm storio suteikia jums patį jausmą, kad jei ten buvo ne ekrano apsaugų.

    Ultra plonas ---- back protector tik 0,01 mm storio, jokio poveikio jūsų telefono būdelės naudoti.Pagamintas iš aukščiausios kokybės Japonų PET plėvelės, įbrėžimams atspari danga.

    Žymos: slydimo stop, 39w, ps5b, anker nano, telefonas sexy, galaxi m30, s10e ekranas, "samsung" galaxy j3 skyrius j320fn, šarvai atveju "samsung", ląstelių j7.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai