Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai

Dviračio Rėmą Saugojimo Krepšys Vandens Butelį Kišenėje Kalnų Dviračio Balno Rėmas Dėklas Su Užtrauktuku Maišelį Vandeniui Dviračių Priedai

€9.42 €7.25
Yra sandėlyje
w37757

Drop laivyba: Parama
Funkcija: Rainproof
Sertifikavimo: CE
Medžiaga: Kita
Modelio Numeris: dviračio krepšys

  • Savybės:

    1. Lengva Nustatyti: padėti trys stiprus kablys ir kilpa užtrauktuku dirželiai, dviračio rėmo krepšys gali būti tvirtai sujungta į viršų vamzdžių, kurie tinka daugumai dviračių.

    2. Didelio Stiprumo EVA: Šio dviračio krepšys yra pagamintas iš aukštos koncentracijos EVA su 3D mirti-liejimo procesas, kuris leidžia maišelį funkcija ašara-atsparumas ir aukšto atsparumo trinčiai.

    3. Atsparus smūgiams Krepšys: vidaus sluoksnių konstrukcija leidžia maišelį galima veiksmingai sugeria smūgį ir atskirus elementus, siekiant užkirsti kelią braižymo vienas kitą.

    4. Vandens Atsparumas: paviršius medžiaga anglies pluoštas, PU daro dviračio krepšys itin dilimui atsparus ir patvarus, ir dviračio krepšys gali puikiai apsaugoti savo mobilųjį telefoną lietingą dienų ir ypatingoje aplinkoje.

    5. Užtrauktukas Atidarymo: dvigubo užtrauktuko dizainas leidžia jums spraga vidurio, kai dviračiu, kuris yra patogus tuo atveju, kai naudojate ausines laidas ir įkrovimo kabelis.

    Specifikacijas(apie):

    Pavadinimas: Dviračio Rėmo Krepšys

    Medžiaga: EVA+PU audinio

    Dydis: 27*17*7cm/10.63*6.69*2.76 į

    Svoris: 175g

    Spalva: juoda

    Tvirtinimo būdas: kablys ir kilpa užtrauktuku

    Panaudojimas: montuojamas ant priekinio vamzdžio, kai dviračiu, laikyti smulkių daiktų už jus

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Dviračio Rėmo Krepšys

    1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

    3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

    4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

    5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

    6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

    Žymos: suknelė čiuožėjas, tėvas ir sūnus tapyba, protingo namo jungiklis mus, shakira, arch rėmelį, oda motociklų saddlebag, kcd3, elnių galvos nuotrauką, plakatas simbolis, nuotrauka erdvė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai