Molibdeno Mo Baras 99.99% grynų Metalų Lazdele Eksperimento Molibdeno Mo Baras 99.99% grynų Metalų Lazdele Eksperimento Molibdeno Mo Baras 99.99% grynų Metalų Lazdele Eksperimento Molibdeno Mo Baras 99.99% grynų Metalų Lazdele Eksperimento

Molibdeno Mo Baras 99.99% grynų Metalų Lazdele Eksperimento "PASIDARYK pats" Paprasta Medžiaga Elementas, Surinkimo 1 Skersmuo-30mm*100mm

€5.77 €5.19
Yra sandėlyje
w36981

Kiekis: 100 mm
Tipas: Kita
Modelio Numeris: MOrod
Formos: BARAS
Paslaugos: Dropshipping 30day Grąžinimo Grąžinti
Naudojimas: Komercinės Gamyba
Prekės Pavadinimas: HURRIC KILIMĖLIS
Grynumas: 99.99%
Medžiaga: Molibdeno
Programos: Eksperimento, Laboratorijose, Auditorijose, Įrenginiai
Pakuotė: Naujas Neutralus Sandarų Maišelį

  • APRAŠYMAI

    Sveikiname!Ką tik nustatė, kad Magnetai ir Medžiagų Gamintojo!

    100mm Molibdeno Baras 99,99% Grynumo Mo Sunkaus Metalo tyrimo "PASIDARYK pats" Paprasta Medžiaga Elementas, Surinkimo 1 Skersmuo-30mm*100mm

    Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, birių užsakymo kainos.

    Periodinė Lentelė (Visi elementai, kurių mėlyna spalva gali būti pateikta jav)

    1. Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

    2. Tik atsekami registruotu paštu bus mes naudojame užsakymus.Sekimo numerį bus atnaujinti, užsakymo ir užsakymo pranešimą po išsiuntimo padarė.Matote stebėjimo informaciją po kelių dienų po sekimo numerį paštu.Nedvejodami susisiekite su mūsų pardavimo-asmuo, už pagalbą, kai jūs negalite stebėti savo paketą.

    3. Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Po Singapūras, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen, PO NL, Turkija Paštu ir t. t.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienų, tačiau kai kuriose šalyse, ekonomika, pristatymas gali trukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

    4. Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.www.eatin.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.Dėl magnetų, tai gali užtrukti 1-2 dienas.

    5. Kaip magnetai, jie nėra draugiškas oro laivybos, kurie gali būti atsisakyta iki oro uosto saugumo patikrinimas.Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir vėlavimo, mes galime pasirinkti kitą pristatymo būdą su tuo, ką jūs užsakyme.Ir mes garantuojame, kad naujus laivybos mes naudojame bus ne lėčiau, nei tai, ką pasirinko.

    1. Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

    2. Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar kelti bylą.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.Ryšių su mumis yra visada geriausias ir greičiausias būdas išspręsti problemą.

    3. Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis vienu iš žemiau būdais:

    A. Per www.eatin.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

    B. Per Prekybos Vadybininkas

    C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

    Žymos: lapas alavo, vario butas visos, ventiliatoriaus formos karoliai, telefonas cutter, vasaros ventiliatorius, 25cc pjūklą, aliuminio strypas, glucomet, antklodė indijos, "samsung" remot.

  • Atsiliepimai (1)

    • Sugarwants Girl

      Very well packed and in perfect condition. I'll buy more products from this seller. Very happy.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai