2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y 2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y 2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y 2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y 2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y 2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y

2020 Naujas Berniukų, Mergaičių Rudens Žiemos animacinių filmų modelis šiluminė Plius kašmyras apatiniai, pižama kostiumas kūdikių namų paslaugų kostiumas 0-6Y

€12.25 €8.58
Yra sandėlyje
w35676

Elemento Tipas: Pižama
Stilius: Europoje Ir Amerikoje
Dydis: 80-90-100-110-120-130
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: C322541
Modelio Tipas: Animacinių filmų
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Lytis: Unisex
Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Medžiaga: Poliesteris
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sezonas: Rudenį, Žiemą
Amžius: 0 - 6years senas
Audinio Tipas: Broadcloth
Rankovės Stilius: Reguliariai
Apykaklės: Apvalios Kaklo
Prekės Pavadinimas: YIzhongxiaoyao

  • DYDIS LENTELĖ VIENETAS:CM Drabužius Žymeklį JAV Dydis Ilgis Krūtinė Kelnės ilgis Rodo, aukštis 80 9M/12M 36 68 45 70-80 90 24M 38 70 47 80-90 100 3T 40 72 50 90-100 110 4T 42 76 53 100-110

    120

    130

    5T

    6T

    44

    47

    80

    84

    56

    60

    110-120

    120-130

    Pastaba:1cm=0.39 colių & 1inch=2,54 cm

    Prašome leisti 1-3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    ATTN

    Prašome susisiekti su manimi apie tai pranešti savo mėgstamą stilių, todėl galiu pasirūpinti prekes jums anksčiau, kartais, yra bet koks stilius YRA IŠ sandėlio, todėl prašome susisiekti su manimi, prieš pateikdami užsakymą.Ar palikti daugiau papildomų stiliaus numeriai man atveju, kad ten yra bet kokio stiliaus sandelyje.Prašome būti informuotas, mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo counrtry, nereikia duoti blogų atsiliepimų, nes ji.Labai ačiū!

    PRISTATYMAS

    Visi daiktai bus laivą iš 1-3days nuo jums užbaigti mokėjimo.Paprastai, Mes išsiųsti elementai per China Post " Oro Paštu .Mes pakuoti prekes labai saugus ir sunku paketą.Tai saugu !Ir jūs neturite mokėti už kurjerio.Jis kainuos 10-20days .Jei norite gauti prekių skubiai, prašome pasirinkti kitą išreikšti taip, kaip FedEx, DHL ar TNT ir t.t.Mes turime profesinės laivybos agentas, kaina yra taip pat geras!Bet jūs turite sumokėti papildomą laivybos kaina.

    Mokėjimo

    Mes priimame šiuos mokėjimo būdai:

    Alipay sąlyginio Deponavimo ,T/T ir "Western Union", pasirinkti, kas jums patinka,bet sąlyginio Deponavimo yra labiausiai laukiami vienas .

    Politika

    Teigiamas grįžtamasis ryšys bus automatiškai kairės į pirkėjo, kai jūs palikta postive atsiliepimus apie mūsų sistemą.

    Susisiekite su mumis, jei yra problema su produktu.Mes esame čia, kad padėtų & išspręsti bet kokias problemas, kurios gali atsirasti.

    Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be susisiekite su mumis, nes www.eatin.lt neleis išėmimai dėl kokių nors priežasčių.

    Jei jums nereikia palikti neigiamų atsiliepimų, be susisiekę su mumis problema, jis bus laikomas galutinis sprendimas, ir jokių tolesnių kontaktų arba el. paštu, atsakymas bus pateiktas.

    Dėkojame už jūsų supratimą&kooperacijos.

    Apie Mus

    mes yra šimtai skirtingų mados dizaino ir mes turime pakankamai pasiruošę prekes!

    Mes jus patikinti, kad mes padarysime viską, kas žmogiškai įmanoma, kad jūsų patirtis yra didelis vienas.Mes esame draugiška krūva žmonių, kurie tiki mandagumo ir pagarbos.Mes elgiamės kiekvienas klientas su priežiūra, ir mes suprantame, kad vienintelis dalykas, kuris atneš jums atgal į mūsų parduotuvėje yra tai, kaip mes elgiamės su jumis.

    Kadangi mes esame pardavimo internetu, mes labiau linkę atsižvelgti į jūsų klausimus per Laiškus.Mes labai greitai reaguoti mūsų pirkėjai ne tik prieš pardavimą, bet tikrai po pardavimo, taip pat.Mes greitai siuntėjai.Jūs tikrai pamatysite visus šiuos gerus dalykus, jei jums pažvelgti į mūsų atsiliepimų iš patenkintų pirkėjų.

    Jei negalite rasti atsakymus į savo klausimus čia, susisiekite su mumis el. paštu.

    Visus laiškus bus atsakyta per 12-24 val.Jūs galite parašyti mums dėl savaitgalio,mes visada galime dirbti galite bet kada!

    Draudimo

    Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

    Grąžinti

    Mainai Tik

    1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.

    Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

    2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori

    mainų defektų arba neteisingai vežamos prekės.

    Atsiliepimai

    Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes

    bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti visas problemas.

    Žymos: moterų pajama storas rinkinys, korėjos seksualus sleepwear, kūdikių pajama, europos sandėlyje pristatymas, es sandėliai, pijama vs, šilumos apatiniai moterims, šilumos apatiniai vilna, vaiko favoritas pižama, motina kūdikių pjs.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai