0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo

0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo

€21.34 €18.35
Yra sandėlyje
w35550

Tipas:
Pakuotė:
Modelio Numeris:
Prekės Pavadinimas: HIDORAJIN
Produktų Statusas: Sandėlyje

  • 0-320V Išėjimo LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo

    Prašome atidžiai apsvarstyti jūsų užsakymą.Mes ne pateikti techninę paramą .

    Tai yra ES kištukas ,

    LED TV ekrano apšvietimas problemas vis dažniau.Kaip žinome, šiek tiek įtampos pakeitimas gali turėti didelę įtaką TV funkcija.

    Kai LED Televizoriai ateiti apšvietimo gedimo,ką reikėtų daryti?

    Taigi, jums reikia naudinga priemonė išbandyti LEDTV apšvietimas juostelėmis.

    Galite rasti LED juostelės problema lengvai, kaip jums nereikia ardyti, jūsų LED TELEVIZORIAUS išbandyti LED juostelės, kurios gali sutaupyti daug laiko už jus.

    Šios LED Lempos, LED TV Apšvietimas Testeris gali rasti defektais, LED juostelės keletą sekundžių, automatical srovės ir įtampos reguliavimas.

    Jei yra kažkas negerai su LED juostelės, galite ją pakeisti ar pakeisti blogai LED karoliukai.

    Taikoma bet kokio dydžio LED TV , puikus apšvietimas patikros ir techninės priežiūros priemonę !Ji yra tikrai gera priemonė Kiekvienam Technikas.

    Input Voltage: AC85V-265V

    Išėjimo Įtampa: 0-320V

    Išėjimo srovė:0-35mA

    Pagrindinės Taikymo:

    - Tinka vienai LED karoliukai, LED stirng, LED panel ir Integruotas optinis LED

    - Parama bandymų talpą, įtampa ir diodo įtampa - nereikia ardyti, skydas išbandyti LED juostelės, kurios gali sutaupyti daug laiko už jus.

    - Saugus Apsauga: Dvigubas Izoliuotas

    - Deginimas apsauga: Įtampos ir Srovės Protingas Reguliavimas

    - Saugos dizainas : Lėtai padidinti , minkšta pradžia.Padidinti dabartinį stabiliai.

    Komplektą sudaro:

    1*LED testeris

    1*bandymų veda Sąlyginio Mokėjimo 1 visos išmokos turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. 2 pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Laivybos ir perduoti tarptautinės oro paštu su sekimo numeriu yra mūsų pageidaujamą siuntimo metodą.Taip pat galiu pasiūlyti ir kitų kurjerių , jei jums reikia gauti greitai, galite susisiekti su manimi mokėti papildomai pašto išlaidos .Sekimo Numerį bus išsiųsta jums e-paštu, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.Jei negaunate Sekimo Numerį, elektroninio pašto per 7 darbo dienas, patvirtinantį, kad sumokėtas, prašome patikrinti savo šlamšto aplanką ir tada susisiekite su mumis.Laivybos Metodas, pristatymo laikas, Pašto Standartinio normaliojo oro paštu 7-22 dienomis JAV, Australija, Naujoji Zelandija, Kanada 10-28 dienomis, jungtinėje KARALYSTĖJE, Pietų Afrikos, Europos, Pietų Amerikos Nemokamas pristatymas Greitis po 3-7 reikalas dienas, Prašome patvirtinkite, mokestis su manimi, prieš perkant Grąžinimo Politika: Mes teikiame nemokama 30 DIENŲ GARANTIJA šiam straipsniui.Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos.Turėtų grįžta būti reikalaujama: 1 Žingsnis Susisiekite su mumis elektroniniu pranešimų centro 2 Žingsnis Suteikti kuo daugiau informacijos apie problemą, turite 3 Žingsnis Leidimą grįžti prekės bus išduodami 4 Žingsnis Grąžinti elementą, dėl kurio buvo sutarta keistis arba grąžinti Visas grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.Atsiliepimų & Susisiekite su manimi, Jei turite specialių nurodymų savo užsakymą tokių kaip lašas laivybos instrukcijos ir dovana užsakymą, susisiekite su mumis ir mes džiaugiamės galėdami padėti !Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

    Žymos: ledstrips pasiūlymą, aklas laido, tv, pcie riser, nintendo wii, tb ssd, led bandymo, 4k tv, Automobilių remontas įrankis, multimet.

  • Atsiliepimai (3)

    • Vladislava1501

      Excellent Product 100%

    • Skovnatasha

      I am very satisfied with the LED tester. The tester is a huge help in daily use. The workmanship is very good, the two screen show once the voltage and for other power. The price is perfectly fine. I can make this Tester only recommend to everyone.

    • Cmarifat

      ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai