Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija

Mados Kašmyro Skara Skara Kietas, Rudens Ir Žiemos Wrap Šiltas, Aukštos Kokybės Minkštas Hijab Storio Moterų Pashmina Vilnos Prabanga Fuksija

€11.80 €7.32
Yra sandėlyje
w35398

Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
Šalikai Ilgis: >175cm
Prekės Pavadinimas: BECOLORED
Sezonas: Rudens,Žiemos,Pavasario
Modelio Numeris: A05-B
Stilius: Mados
spalva: Fuksija
Kaklaskarės Tipo: šalikas
Elemento Tipas: Šalikai
Lytis: MOTERIS
Modelio Tipas: Kietas
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Viskozės

  • 1.PATOGUS ir ŠILTAS - Kvėpuojantis ir kašmyras vertus, jaučiu,jus šilta šaltomis dienomis ir naktimis. 2.Skara skara Dydis : Ilgis:70" Plotis:26" Kutas:4"(68*180cm,kutas 8cm)VIENAS DYDIS ,pakankamai ilgai, kad padengti savo kaklo,pečių ir rankų. 3.Šalikas Medžiaga:Kašmyro-pavyzdžiui, viskozės ir akrilo,Svoris:9oz(260g) 4.Kašmyro šalikas Konstrukcija:1.Kietojo Šalikas,Tiek Elegantiškas averso pusėje ir kitoje pusėje 2. Madingas ir Paprastas dizainas Daug būdų, kaip dėvėti, /Apvyniokite paprastą linijos,viena iš labiausiai pagrindinio ir patraukli būdų, kaip /Kaip skara ,Deformuoti ji ant savo pečių,beveik kaip antklodė/Susieti savo skara kaip diržas,diržas ji juosmens, kad jums slimer ir laisvalaikio. 5.Kartų:labai gera dovana Šalikas savo draugų,poros,meilužio į Gimtadienio/naujieji metai/Ceremonija/Kalėdų/Festivalio Dieną,Nešioti jau DABAR!

    Žymos: šalikas žiemos moterys, fukurodani haikyuu, dirbtiniais pashmina šalikai, rankinės, odos moterims, cashmer šalikas, žalia skara, šalikas snood, rožinės spalvos skara, fuksija augalų, šalikas moterims.

  • Atsiliepimai (4)

    • Bancer 1998

      Beautiful, perfect. Super soft, non-transparent, thickness suitable for a scarf. It's very nice and delicate. Much faster shipping than usual on ally express. It's white white.

    • Nero Mundus

      Superb! very soft to the touch and exactly the bright pink I expected. Thank you.

    • Sakyamuni

      Beautiful. Perfect I recommend

    • R Del Rosario

      Chic, soft and beautiful! I recommend the seller!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai