Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys

Virtuvės Organizatorius Puodą Dangčiu Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Šaukštas Turėtojas Puodą Dangčiu Lentynos, Maisto Ruošimo Indų Džiovykla Pan Padengti Stendo Virtuvės Reikmenys

€10.41 €5.83
Yra sandėlyje
w35049

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Mrosaa

  • Aprašymas:

    Mūsų puodą dangčiu stovas puikiai tinka laikyti ir detearing jūsų virtuvės šaukštu, truner, hot pot dangteliai ir karšto pan padengti savo namų virtuvėje.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, saugus ir patvarus.Tai buvo pažangus dizainas ir kompaktiškas dydis patogu laikyti ir valyti.Ji gali suteikti jums daug patogiau, ir kad jūsų virtuvė tvarkinga, kai esate virimo.Tokia praktinė puodą padengti stovo, verta pirkti jūsų namuose!

    Savybės:

    Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, anti-rust, antikorozinės, aplinką tausojančią, saugūs, sveiki ir ilgaamžiai.

    Geras pasirinkimas pradėti savo karštą puodą dangčiu arba keptuvę dangčiu, kai esate virimo, atneš jums daug patogiau ir padaryti jūsų virtuvės švarus ir tvarkingas.

    Vertikaliai parama yra labai lengva surinkti su dvigubo varžtus, ir taip pat labai lengva išmontuoti patogus valymas ir laikymas.

    Pažangus dizainas, kompaktiškas, patogus nešiotis ir lengva valyti.

    Puikiai tinka laikyti ir detearing jūsų virtuvės šaukštu, truner , hot pot dangteliai ir karšto pan padengti savo namų virtuvėje.

    Techniniai duomenys:

    Būklė: 100% Visiškai Naujas

    Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

    Spalva: Parodyta, kaip paveikslėlyje

    Dydis(L x W x H): Approx. 19 x 16 x 19cm / 7.5 x 6.3 x 7.5 colio (Rodoma nuotrauka)

    Svoris: Apytiksl. 210g

    Pakuotė:

    1 x Puodą Dangčiu Stovi Stovo

    Žymos: virtuvės organų, laikiklis dangčio, puodą stovo, saugojimo keptuvės, visos stovo, visos sandėliavimo, visos lentynos, dangtelis lentynos, savininkas visos, Bagažinės Dangčio.

  • Atsiliepimai (2)

    • Aukenova 96

      The order came very quickly. Very convenient device for Housewives) I recommend it to everyone, very convenient and looks aesthetic.

    • Filippos89

      Very convenient. I order the second time, now as a gift to my mother.) Seller recommend. I brought the courier to the apartment.))

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai