TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39 TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39 TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39 TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39 TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39 TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39

TBOC atveju Xiaomi Mi 9 Lite [6.39"] - Atveju Standaus Silikono Mažas Atstumas Premium Soft Touch atsparus Pamušalas Viduje

€6.05
Yra sandėlyje
w34849

Tipas: Įrengtas Atveju
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Dizainas: Matinis
Funkcija: Sunkiųjų Apsaugos
Savybės: Standus atveju silikono Lquida soft touch
Prekės Pavadinimas: TBOC

  • Apsaugoti jūsų telefoną nuo lašai, smūgių ir įbrėžimų su šia skystu silikonu atveju sunku

    Net jei jums naudoti savo Išmanųjį telefoną ir labai atsargiai, labai svarbu, kad jūs turite jį apsaugoti visą laiką, siekiant užkirsti kelią patirti bet kokio pobūdžio žalos, ir jūs neturite jaudintis dėl nieko.

    Informacija apie skysto silikono sunku, jeigu:

    Minkštas ir malonus paliesti atveju -Elegantiška minkšta, švelni, skystu silikonu sunkiai shell.Skalbti, undeformable, kietas, tvirtas, lengvas ir labai patvarus.Lengvas priėjimas prie visų mygtukų ir uostų nenuimant dėklo.Leidžia įkrauti belaidžiu ryšiu.Pagal užsakymą pagaminti šį telefoną.

    Apsaugos mikropluošto vidinis pamušalas -viduje atveju yra padengtas minkšta mikropluošto audinio, jis apsaugo telefoną nuo įbrėžimų, ir taip pat gauna papildomų atsparumo nuo smūgių.

    MAKSIMALIĄ APSAUGĄ -jei apima atgal ir kraštus, telefonas.Visi mygtukai yra apsaugoti, kai kuriems.Kameros anga yra skirtas apsaugoti objektyvą nuo braižymo, kai ant lygaus paviršiaus.Apsaugoti jūsų telefoną nuo galimų smūgių ar lašai, kurie dažnai sukelia naudojimo metu ar transportuojant.

    Anti-slydimui ir atsparus įbrėžimams -neslidžios dangtis leidžia puikus sukibimas, ir laikykite savo prietaisą nuo slydimo, o jūs naudojate jį.Ji taip pat siūlo puiki apsauga nuo smūgių ir įbrėžimų.

    LENGVA VALYTI -Jos matiniu paviršiumi džiaugtis valymas, dėmių gali būti lengvai valomi drėgnu skudurėliu.

    Dabar paspauskite mygtuką "pridėti į krepšelį" mygtuką ir naudokite savo Išmanųjį telefoną, saugiai ir patikimai.

    Žymos: atveju mi 10t lite, ixaomi mi 9 lite atveju amog, redmi 9 pastaba atvejais krepšys, ekrano pieštukas, "huawei" mate s baterijos pakeitimas, 9 mi, metų xiaomi mi se 9, micky xiaomi mi 9t, redmo 9 byloje, atveju mi 9 lite xiaomi.

  • Atsiliepimai (2)

    • Robertef652

      5estelas

    • Murik 777

      Top...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai