Bioaqua maitina kolageno kaukė pigskin kolageno su deguonimi Bioaqua maitina kolageno kaukė pigskin kolageno su deguonimi Bioaqua maitina kolageno kaukė pigskin kolageno su deguonimi Bioaqua maitina kolageno kaukė pigskin kolageno su deguonimi Bioaqua maitina kolageno kaukė pigskin kolageno su deguonimi

Bioaqua maitina kolageno kaukė pigskin kolageno su deguonimi

€4.91
Yra sandėlyje
w34689

Elemento Tipas: Gydymo Ir Kaukė
Naudoti: Veidas
Kilmės: KR(Kilmės)
Komponentas: Hialurono rūgštis, kolageno
Formulės: Kremas
Šalis/Regionas Gamyba: Korėja
Tipas: Suvynioti Kaukė
Lytis: Moteris

  • Maitinamasis kolageno kaukė pigskin kolageno nuo bioaqua yra efektyvi priemonė prieš senėjimo odos.Kaukė skatina aktyvų hidratacija ir mityba, reikmenys, vitaminai ir amino rūgštys į odą, kurių dėka natūralaus kolageno susidaro.Sudėtyje yra apie 50% jau pasiruošę kolageno.Turi dvigubą poveikį, teikti Derma elastingumą.

    Dėl didelio kiekio, kolageno, kaukė, matyt, pagerina odos būklę: ji tiekia odai фибриллярный baltymų iš išorės ir skatina gaminti savo kolageną, tarnauja kaip pagrindas jungiamųjų audinių.

    Šiuo metu naudojimo, kaukė daro raukšleles mažiau pastebimas, papildo trūkumus kolageno odos struktūrą.Suteikia tonusą ir spinduliavimas.Produktas greitai ir gerai įsigeria, suteikia akimirksniu matomą sugriežtinti rezultatas.Geriausius rezultatus yra matomas po kelių savaičių programą.

    Taikyti kaukę neturi amžiaus apribojimų.Jis puikiai šalina pirmuosius senėjimo požymius, kurie atsiranda ant odos po 20-25 metų.Daugiau pastebimai jos poveikis brandžiai odai: Kaukė pašalina raukšles, raukšles, netolygus, išplėstas poras, išlygina ir pagerina jos struktūrą.Tinka visų tipų odai.

    Gelio kaukė yra labai lengvos tekstūros, puikiai susigeria, nepaliekant riebios blizgesį.Jis yra aktyvus laidų, kurios leidžia aktyvių komponentų įvesti giliai sluoksnių derma.

    Naudojimo būdas: Tai apima naktį naudoti.Kaukė turėtų būti taikomas išvalytos veido odos po plovimo, platinami, tegul tai bus absorbuojamas.Jei grožio rutinos apima naudojimą tonikas ar serumo, jie turi būti tepamas ant odos prieš naudojant kaukę.Nereikia nuplauti, palikti nakčiai.Ryte, atlikti įprastų plovimo procedūra su įprastinėmis priemonėmis.

    Žymos: bioaqua kosmetikos, bioaqua veido kaukė, kūdikių veido kaukė, du kartus kaukė veidui, kremas v7, bioaqua kaukė, raudona sraigė, bioaqua akių kaukė, odos pigmentas, kinų žolelių odos balinimo kremas.

  • Atsiliepimai (3)

    • D R O N 1989

      Everything is super, delivery is faster than appointed, thank you to the seller.

    • Estefenya

      Super fast delivery from Novosibirsk. from the moment of order to Vladivostok in 7 days

    • Pstinchcomb2308

      Доставка 2 с половиной недели. Упакован хорошо. Всё целое. Мне понравилась. Не жирная. Спасибо продавцу

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai