Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro

Rožinė Dahlia Arti Plakatas Žydi Rožės Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Menas Drobė PaintingWall Nuotraukas Kambarį Dekoro

€3.72 €2.61
Yra sandėlyje
w34229

Medžiaga: Drobė
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Dalykai: Gėlė
gamyklos produkcijos: Taip
Rėmas: No
Dovanų: Magnetas drugelis
Tipas: Drobė Spaudiniai
Pardavimo Taškas: Žemos kainos ir gera kokybė
Prekės Pavadinimas: ATTRAYANT
Pagal Užsakymą: Taip
Modelio Numeris: A-1158-A
Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas
Formos: Vertikalus Stačiakampis
Forma: Vieną
Pakuotė: popieriaus vamzdis
Paslauga: Kliento teisėtus reikalavimus kiek įmanoma
Stilius: Tinka kelios scenos
Privalumas: aliejus-įrodymas
nuleisti: Taip
Originalus: No
Paramos Bazės: Drobė
Kilmės: KN(Kilmės)
Privalumai drobė, tapyba: Atsparus vandeniui
Technics: Purškiamojo Dažymo

  • Kuponas įžanga

    1. jei pirkimo suma pasiekia atitinkamą sumą kupone,galite naudoti kupono ir gauti atitinkamą nuolaidą! 2. Pirkti daugiau, gauti daugiau nuolaida.

    Naujokas Pirkimo Vadovas

    Produktų Išsamiai

    1. Medžiaga:Eco-Friendly Catton Drobės, Atsparus Vandeniui,Niekada Išnyks,Galite Valytuvas 2. Pakuotėje Ir Dovanos:Naudoti Didelio Stiprumo Popieriaus Vamzdelį Ir Netikėtų Dovanų Pakuotės Viduje. 3. Namų Dekoro:Kambarį,Vaikų Kambario,Miegamasis,Virtuvės,Studijuoti Kambarys,Office,Juosta ir pan. 4. Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas.

    Paslaugos Išsamiai

    1. Vartotojų Didelis Keturių Apsaugoti=Patikinti, Apsipirkti.Jei yra bet koks ir tt, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo arba pakeitimo, kaip ilgai, kaip jūs patenkinti, nieko nėra problema 2. Aš reguliariai siųsti jums logistikos informacija, Visada įsitikinkite, kad jūs galite žinoti, padėtis prekių 3. Kliento Atsiliepimai(Didžiosios Atsiliepimų procentas yra didesnis nei 99% ) yra įrodymas, kad mūsų tikroji veiksmus. 4. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, kol gausite siuntą.

    Detalių Pristatymas

    1. Paprastai užsakymas bus išsiųsti per 24 valandas 2. Prekės bus vežamos Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir www.eatin.lt Standartas ir E-paketinių 3. Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės, oro ir pan., taip pat, prašome susisiekti su manimi, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laikas

    Žymos: 5 gabalas, drobė meno, sporto, dekoro namai, šiaurės šalių, dahlia augalų, dahlia nuotrauką, modelio rožinės spalvos, rausvos spalvos, religinių apdaila, plakatas sienos, Šiaurės, dekoro šiaurės, bold gėlių spausdinti.

  • Atsiliepimai (2)

    • Summerbreeze2111

      arrivato prima del previsto bellissimo

    • Jandikkz232

      there were 3 little square on the printout. informed the seller and they promised to resend. hope the seller will check properly before send.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai