2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos 2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos 2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos 2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos 2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos 2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos

2020 kabinti makiažo veidrodis su šviesos kelionės didinamojo stiklo portable LED makiažo veidrodis su 10 kartų LED šviesos

€35.79 €23.26
Yra sandėlyje
w34068

Prekės Pavadinimas: Melidy
Produkto pavadinimas: makiažo veidrodis su šviesos led
Tipas: Kosmetinis Veidrodis
Pusės: Vieną
Rėmas Medžiaga: Plastikiniai, ABS
Dydis: 205*85*230mm
Savybės: Apšviesta
šviesa: Įrengtas
Galia: 3.3 W
spalva: Balta
kilmės vieta: Guangdong, Kinija
Funkcija: Didinamąjį
Apdailos: SIDABRINĖ
Medžiaga: ABS Plastikas+stiklas Veidrodis
Modelio Numeris: SR-1705
Sulankstomas: Ne, NR.
Formos: ROUND
Prašymas: vonios kambarys
Elemento Tipas: Makiažo Veidrodėliai
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Detalus prekės aprašymas

    Produkto Aprašymas:Pagrindinis reikmenys, makiažas, skutimosi ir facialsThe tuštybės veidrodis yra apšviestas su gamtos LED šviesos, suteikia jums teisę natūralios šviesos, ko jums reikia.10x didinimas yra ideali įvairių programų, nuo kontakto su kosmetika, pašalinimas, kontaktai, krovos, lūpų, akių kontūro, antakių pincetu, kontaktinių lęšių padėtį, blakstienų tušas, akių šešėliai, arba bet kokių kitų žiūrėjimo reikia.

    Kodėl verta rinktis LED makiažo veidrodėliai?Pastaba: Space saving - mūsų veidrodžiai užtrukti iki nulio vertingų prekystalių.Saugoma ją į esamą veidrodis ar bet sklandžiai, neakytojo, plokščio paviršiaus.2. Belaidžius nešiojamuosius - nereikia tvarkyti laidų ir paieškos lizdai.Pasukama svirtis gali būti sulankstytas į kompaktišką ir tvarkingas būdu.Idealiai tinka namų ir kelionės.3. Natūralios Dienos šviesos LED - Ilgiau ir ryškiau nei tradicinės kaitrinės lemputės.Mūsų veidrodžiai apšviesti savo veidą su 14 LED žibintai.

    Aprašymas:Pastaba: Nuvalykite paviršių su muilu ir vandeniu prieš montavimas.Jokių dulkių ar purvo, bus išvengta tinkamai susisiekti su siurbimo taurės.2. Jūsų veidrodis naudoja unikalų siurbimo užraktas puodelio, kad yra galingesnis nei įprasti siurbimo taurės.Ne klijai, juostelės arba silikonas yra reikalaujama.3. Patikrinimas susukant siurbimo užrakto prieš laikrodžio rodyklę, norėdami užtikrinti, kad siurbimo užraktas neveikia.4. Paspauskite siurbimo spyną ant paviršiaus ir pasukite fiksavimo mechanizmas pagal laikrodžio rodyklę.Pridėti šiek tiek drėgmės, padeda padidinti siurbimo.

    Įpakavimas:1 x makiažo veidrodėliai

    1 x profesinių avarijos box1 Naudotojo Vadovas

    Mes turime 10 metų patirties pritaikymas savo reikmėms, pvz., logotipas, spalvos, modelio, pakavimas, savo dizainą, etiketės ir kt.Atitiktų jūsų įvairius poreikius.

    Mūsų stiprybė yra mažas MOQ, 5 - 7days mėginio, greitas pristatymas.

    Prašome susisiekti su mumis, pasakyti savo poreikius.

    Mes turime 10 metų patirties pritaikymas savo reikmėms, pvz., logotipas, spalvos, modelio, pakavimas, savo dizainą, etiketės ir kt.Atitiktų jūsų įvairius poreikius.

    Mūsų stiprybė yra mažas MOQ, 5 - 7days mėginio, greitas pristatymas.

    Prašome susisiekti su mumis, pasakyti savo poreikius.

    Žymos: veidrodis kišenėje, aukso vertus veidrodis, bella hadid, styginių apšvietimas veidrodis, makiažo veidrodėliai usb, veidrodis stovi, kosmetikos led veidrodis, vonios kambarys led veidrodis, veidrodis sienos, Makiažo Veidrodėliai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai