Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija

Nešiojamų Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys Keramikos Nosies Valymo Puodą, Patvarus, Patogus Vandens Puodą, Sinuso Rinitas, Alergija

€6.71 €6.10
Yra sandėlyje
w3305

Tipas 5: Neti Puodą Skalbimo-Kit
Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
Tipas 1: Keramikos Neti Puodą Nosies Plovimo Rinkinys
Tipas 2: Patogus Vandens Puodą
Tipas 4: Nosies Valymas Puodą
Dydis: S
3 tipas: Dėl Sinusinio Rinitas, Alergija

  • Savybės: Aukščiausios Kokybės Medžiagos

    Nosies plovimo rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės švino-be keramikos, kuri yra saugi, ilgaamžė, netoksiška naudoti.

    Tinkamas Dydis

    Puodą priemones, apie 19*9*6cm/7.47*3.54*0.36 colių dydžio ir talpos, tai 8oz/250ml.

    Galingas Funkcija

    Nosies plovimo banke yra tikrai geras pagalbininkas gydyti alergijas.Ji pašalina dulkes, žiedadulkes, gleivių, ir aplinkos dirgiklių.Ir jis gali apsaugoti ir atnaujinti savo nosies.

    Lengva Valyti

    Saugiai pašildyti vandens viduje neti puodą, mikrobangų krosnelė ir išvalyti indaplovėje.Skirtingai nuo akytojo plastiko vazonai, tai keramikos neti pot yra lengva valyti.

    Saugu Naudoti

    Bankas gali leisti jums mėgautis optimalus nosies ir sinusų sveikatą, be atšiaurių ar brangių cheminių medžiagų.Jis yra saugus naudoti.

    Techniniai duomenys:

    Tipas: Nosies Plovimo Rinkinys

    Kiekis: 1PC

    Medžiaga: Keramika

    Spalva: Žalia/Mėlyna/Balta

    Dydis: 19*9*6cm/7.47*3.54*0.36 colių

    Grynasis Svoris: 150.0 g/5.29 oz

    Pakuotė:

    1 * Nosies Plovimo Rinkinys

    **Mūsų paslaugos**

    Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba.

    Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

    **Dėmesio, Rusijos Draugais**

    1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

    2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

    3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

    **Kodėl verta pirkti iš jav??**

    Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!

    gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!

    **Pristatymas**

    1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją.

    2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

    3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

    4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    Žymos: plaktukas multi įrankis, silca multi įrankis, deko multi įrankis, nosies plovimo, gėlių grūdų, nosį plauti, mace purškimo mergaitės, rožinė mace spray, neti puodą joga, multitul.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lilyrose1994

      It's OK. Delivery is fast, the quality is excellent. I drove without problems, although I was worried about the fate of a ceramic product, a wheeled half-world... But everything cost))

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai