SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas

SAYFUT Moterų Gotikos Žakardo petnešėlėmis Overbust Korsetas Bustiers Svorio Steampunk Juosmens Korsetas Treneris Seksualus apatinis Trikotažas

€4.66 €4.43
Yra sandėlyje
w32356

Sezonas: Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Pakuotė: 1 Korsetas+1 G-string
Funkcija: Lieknėjimo,sporto,plonas,juosmens treneris,šalis,sporto salė
Medžiaga: Spandex
Dydis Skustukai Kelnės: S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Proga: Bet kur
Stilius: Sexy
Elemento Tipas: Bustiers & Korsetai
Apdaila: Appliques
spalva: juoda
Lytis: MOTERIS
Prekės Pavadinimas: SAYFUT
Modelio Numeris: juosmens treneris korsetas
Modelio Tipas: Spausdinti
Seksualinio Pobūdžio: No
Nepadori Nuotrauka: No
Medžiagos Sudėtis: 90%Poliesteris+10%Spandex

  • Elegantiškas korsetas pagamintas su puikia medžiagų; Steampunk žakardo korsetas su plačiomis petį, padengtos subtilus gėlių brokatas modelis; su užtrauktuku ar sagties uždarymo pusėje convinient, nėriniai-up reguliuojamas nugaros cinching; reguliuoti atgal raišteliais, kad tilptų jūsų biustas ir juosmens dydis; Lengvai kamšalu underwire liemenėlė puodeliai remti jūsų biustas, platus dirželis per petį gali sumažinti spaudimą pečių, pusėje užtrauktukas padeda jums gauti į jį, o ne nukrypti į tai, atgal ateiti su papildomų skydelis; Šis korsetas gali sujungti kelnes, sijonas ar net kelis gražus antblauzdžiai mūsų parduotuvėje.,tai puikus dėvėti tai, korsetas į halloween vakarėlį.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1) Mūsų darbo dienai, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 iki 8 val.

    2) Daiktai bus išsiųsti per 1-5 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.Prekės yra vežamos iš Kinijos Paštu arba www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 45 darbo dienų.

    3) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.Jei jūs negalite gauti per 60 dienų.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

    4) Laivybos gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

    5) reikia pažymėti, kad klientų iš Rusijos ar Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

    6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

    7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

    Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    1) DOA(Miręs Dėl Atvykimo) ar klaidingų Prekės bus pasiūlyta keistis.Grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei yra sandėlyje nėra.

    2) Pirkėjas, reikia mokėti grįžti laivybos kaina.Prekė turi būti grąžinta nepažeistos savo originalo langelyje.

    3) Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mokestis dėl siųsti atgal, turėtų būti aplenkė sau.

    4) yra Mažesnė nei 1 procentas nuo sklypų kartais gali pasiklysti,bet prašome nesijaudinkite apie tai.Jei vis tiek nepavyksta gauti jūsų užsakytas prekes per sąmatą laiko,prašome nedvejodami susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs galite.Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo jums naujų elementų.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100 procentų klientų pasitenkinimą!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

    Žymos: korsetas suknelė su, steampunk moteris, bustier, babydoll lenceria, taigi, moterims, apatinis trikotažas, atsitiktinis moterų, juosmens treneris sa, korsetas moteris, vyrai, korsetai, medžiaga gotikos.

  • Atsiliepimai (3)

    • Goteborg23

      Absolutely gorgeous corset. Only thing is, the sizing is a bit off. If you don’t want your corset to close completely at the back, I would recommend getting a size down from the size it says in the description. I got the size it said I should get and am drowning in corset lol. Other than that, if you’re thinking about getting this corset, you definitely should. It’s so so beautiful!

    • Riri No6

      The parcel came quickly. The product corresponds to the description. I'm happy.

    • Honcler Exhibicion

      to small

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai