Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės

Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės

€3.57 €2.50
Yra sandėlyje
w31514

Funkcija: galima skalbti
Modelio Numeris: Dviračių Pirštinės
Medžiaga: Poliesteris
Tipas: Pusę Piršto
Lytis: Merginos

  • Nepilnamečių Sporto Dviračių Pirštinės Dviratį Apsaugos Sporto Salė Sunkiosios Atletikos Bėgimo Pirštinės, Skirtos Paaugliams Vaikas Vyrų Ir Moterų Pirštinės

    Kulka Taškų: 1、Šio sporto pirštinės yra specialiai skirta vaikams, paaugliams ir mažoms moterims.Jis tinka žmonėms, kurių palmių plotis 6-7cm.

    2、Ranka atgal medžiaga: 96% poliesteris + 4% spandex, palmių medžiaga: mikropluošto.Pagamintas iš profesionalaus sporto medžiaga, ji yra drėgmę sugeriančios ir orui, odos draugiškas ir aukštos elastinga.

    3、delne rankas apima didelį plotą, silikono, kuris gali padidinti trintį ir pagerinti komfortą.Ji yra gera anti-slip smūgio absorbcijos poveikis.Atgal turi trinkelėmis, dizainas saugoti nugaros ir sąnarių ranką ir nėra lengvai sužeisti.

    4、Dėl elastinės juostos riešo dizainas, jums gali reguliuoti elastinga laisvai.Pirštinės gali būti labiau tinka riešo pagerinti komfortą, bet taip pat ir pirštines, suteiks ne lengvai nuslysti.

    5、Sporto pusės pirštų pirštinės tinka dviračių, motociklų, sporto salės, aerobika, sunkioji atletika, joga, riedučiais, rollerblading ir kitoms reikmėms.

    Parametrai:

    Ranka atgal medžiaga: 96% poliesteris + 4% spandex

    Ranka core medžiaga: mikropluošto,

    Nykščio medžiaga: audinys GERAI

    Aprašymas:

    1. Šis sporto pirštinės yra specialiai skirta vaikams, paaugliams ir mažoms moterims.Jis tinka žmonėms, kurių palmių plotis 6-7cm.

    2. Ranka atgal medžiaga: 96% poliesteris + 4% spandex, palmių medžiaga: mikropluošto.Pagamintas iš profesionalaus sporto medžiaga, ji yra drėgmę sugeriančios ir orui, odos draugiškas ir aukštos elastinga.

    3. Delne rankas apima didelį plotą, silikono, kuris gali padidinti trintį ir pagerinti komfortą.Ji yra gera anti-slip smūgio absorbcijos poveikis.Atgal turi trinkelėmis, dizainas saugoti nugaros ir sąnarių ranką ir nėra lengvai sužeisti.

    4. Dėl elastinės juostos riešo dizainas, jums gali reguliuoti elastinga laisvai.Pirštinės gali būti labiau tinka riešo pagerinti komfortą, bet taip pat ir pirštines, suteiks ne lengvai nuslysti.

    5. Sportas pusės pirštų pirštinės tinka dviračių, motociklų, sporto salės, aerobika, sunkioji atletika, joga, riedučiais, rollerblading ir kitoms reikmėms.

    Sąrašas:

    1 * pora pirštinių

    1 * opp krepšys

    Žymos: mergaičių sportas veikia pirštinės, vaikai elektros pirštinės, sportas tiesiogiai veikia pirštinės, kvėpuojantis veikia pirštinės, lole veikia pirštinės, vaikai vaikai dviračių pirštinės, jaunimas veikia pirštinės, windstoped veikia pirštinės, vaikai veikia ziajać, lululemon veikia pirštinės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai