Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų

Tenda MW6 Visą Namų Akies Belaidžio WiFi Extender Sistema 11AC 2.4 G/5.0 GHz, Dual-Band 1167Mbps WiFi Bevielio Maršrutizatoriaus ir Kartotuvų

€68.48 €43.82
Yra sandėlyje
w31328

2.4 G, Wi-Fi Perdavimo Sparta: 300 Mbps
Palaiko WPS: Taip
Wi-Fi Perdavimo Standartas: 802.11 n
Maks. LAN Duomenų perdavimo Sparta: 867Mbps
Pakuotė: No
LAN Prievadai: 1
Funkcija: QoS
Skaičių USB Sąsajos: NĖRA
Kilmės: KN(Kilmės)
WAN Prievadus: 1 x10/100/1000Mbps
Tipas: Belaidžio
Palaiko WDS: Taip
Laidinio Perdavimo Sparta: 10/100/1000Mbps
5G " Wi-Fi Perdavimo Sparta: 867Mbps
Sertifikavimo: CE
Standartai Ir Protokolai: Wi-Fi 802.11 ac
Prašymas: Namuose
Modelio Numeris: TENDA Nova MW6
Prekės Pavadinimas: Tenda
Su Modemo Funkcija: No
"Wi-Fi" Palaikomas Dažnis: 2.4 G & 5G

  • Gaminio Apžvalga

    Nova MW6 yra varomas su tiesa Akių technologija, trijų vienetų apima namų iki 6000 kvadratinių metrų, su stipriu "Wi-Fi" signalus."Smart Auto-kelio Pasirinkimo Technologija užtikrina patikimą belaidį tinklą ir padidinti greičiau namų interneto.

    Pagrindinis Bruožas

    ● 6000 kv..pėdų Aprėptį, Wi-Fi Prijungtas Niekur ● Wave2 MU-MIMO + Beamforming Technologijų ● Automatinis tinklo optimizavimo jus internete ● Sklandžiai tarptinklinio ryšio vvg-nemokamai interneto patirtį ● Plug and Play,lengvai visą namų tinklo ● Pamatyti, kas vyksta su Tenda "Wi-Fi" App ● centras savo protingo namo

    Pastaba

    1.Nes Kinija sandėlyje laivas be mažmeninės prekybos langelį, jums galėtų gauti Pluoštas MW6-3PCS ir MW6-2VNT skirtingų SSID pavadinimą, nes jis yra pakavimo atsitiktiniai.Nesijaudinkite apie skirtingų SSID pavadinimą, ji gali pridėti savo junglumo tinklą, ir gerai dirbti.Jūs galite susisiekti su mūsų paslaugos, jei yra gauti visus klausimus. 2.Tenda MW6 laikinai negali remti VPN funkcija. 3.Naudoti mobiliųjų programų "APP" pirkti.

    Pakuotė

    ● MW6 akių taškų ● Maitinimo adapteriai ● Greitas instaliacija vadovas

    6000 kv..pėdų Aprėptį, Wi-Fi Prijungtas bet Kur

    Nesvarbu, struktūra, tris nova vienetų galėtų visiškai padengti iki 6000 kv.m.pėdų.Nėra slėptuvės už deadspots, todėl jūs galite mėgautis greitą ir nuoseklų WiFi patirtis, kur jums eiti.

    Wave2 MU-MIMO + Beamforming Technologija

    Varomas pažangiausius Wave2 MU-MIMO technologija, nova gali bendrauti su keliais bevielio ryšio prietaisų tuo pačiu metu, ir gerokai veiklos rezultatai geresni nei tradicinių maršrutizatoriai komunikacijos efektyvumą.Ji taip pat ateina su Beamforming technologija dėmesio perduoda galią į belaidžiai prietaisai geresnio signalo stiprumas.

    Automatinis Tinklo Optimizavimo Jus Internete

    Tradicinis tinklo negali prisijungti iš naujo, kai signalas yra prarastas.Kad nebus problemų su nova, kaip jis automatiškai išlaiko savo tinklo būseną.Taigi, jei nova yra atjungtas ji bus iš naujo prijungti, prie esamo nova jus internete.

    Besiūliai tarptinklinio ryšio Vvg-nemokamas Internetas Patirtis

    Su besiūlių tarptinklinio ryšio funkcija, galite eiti iš kambario į kambarį, neprarandant ryšio, sukurti vvg-nemokama vaizdo skambinimo/online žaidimų patirtis, kai esate kelyje.

    PPlug ir Žaisti,Lengvas Būdas Visame namų tinkle

    Pamatyti, Kas Vyksta su Tenda "Wi-Fi" funkciją

    Pasiimkite viską, ką, pagal jūsų kontrolės.Jūs galite stebėti savo nova kai esate toli, naudojant Tenda "Wi-Fi" funkciją.App padeda jums tinkinti ir valdyti savo tinklo,pvz., vartotojo prieigos bei tėvų kontrolės.

    Centras Savo Protingo Namo

    Nova gali dirbti vienu metu jungtis iš kelių įrenginių ir taip pat dirba su Alexa kontroliuoti savo suderinamus prietaisus.

    Pažymėti

    Ten buvo 2 rūšių mažmeninės pakavimo TENDA MW6, bus laivą iš atsitiktinių, tik pakuotė skiriasi, funkcijų ir kitų asamblėja yra tokios pačios kaip ir anksčiau.Parduodame MW6 maršrutizatoriai.MW6 yra modelio pavadinimas, šio produkto.Jei gaunate produkto logotipas "Mesh3", prašome nesijaudinkite, ir abejonių. "Mesh3" yra tik kodinis pavadinimas prietaisą į MW6. Jame pateikta informacija nebūtinai atspindi MW6. Parduodame Tenda MW6 maršrutizatoriai.

    Palyginti MW3 / MW6

    DUK:

    1.Ar yra tinkamas konversijos plug? A:galime pridėti ES/AU/UK Plug-in susitikti lizdas naudoti jūsų šalyje . 2.Kaip ilgai pristatymo laikas nuo užsakymo? A:, Kai jūs pirkti mūsų produktą, mes išsiųsime per 48 valandas. 3.Tais atvejais, kai nėra produkto atėjo?A:Mūsų produktai ir priedai-nuo TENDA pareigūnas, prašome būti tikri, kad pirkti. 4.Ar produktas paramos pasaulinės versijos?A:Mūsų produktai tinka namuose ir biure.Jis palaiko anglų parametrus sąsaja.(Kai kurie produktai remti rusijos ir keliomis kalbomis) 5.Daryti pirkėjai turi sumokėti muito mokestį?A:Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis. 6.Ką daryti, jeigu produktas problema?Prašome don ' t palikti neigiamą atsiliepimą, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime spręsti savo problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

    Produkto Išsamiai

    Žymos: namų, maršrutizatorius, pritaikyti wifi, akių mw6, 5g telefono, vielos tinklo maršrutizatorius, modemas, openwrt kartotuvų, fi wi maršrutizatorius, zte 5g maršrutizatorius.

  • Atsiliepimai (3)

    • Kurtiwka

      Quick! Quick! Perfect product with European plug! No complaints! Repetiré safe

    • Heavenlydesignsbylsd

      Item arrived. Has not tested tested yet. Arrived well packed.

    • Scotthasti

      Very easy to install and configure using the app.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai