HUACAN HUACAN HUACAN HUACAN HUACAN HUACAN

HUACAN "PASIDARYK pats" Levanda Dvaro Diamond Tapybos Rankdarbiams Amatų kvadratiniu Diamond Siuvinėjimo Vaizdingas Kambarį Dekoro Meilužis Dovanos

€29.59 €14.80
Yra sandėlyje
w3117

Rombo Formos: Aikštė
Technics: Aukštos Kokybės Spausdinimo Mašina
Medžiaga: Derva
Naudoti: Paveikslai
Gręžimo Srityje: Pilna Deimantų, Siuvinėjimas
Rėmas: No
Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
Modelio Tipas: scenic
priemonė: Pincetai; 2 Plastikinės Plokštės; Stalo Spalva
Pakavimas: Spalvos Langelį
Stilius: Modernus
Privalumas: Dėl Pardavimo; Nemokamas Pristatymas; Pirkti Tiesiogiai Iš Gamyklos Kinijoje
Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
Forma: Trijų filmų Derinys
Diamond medžiaga: Derva cirkonio
Spalvų skaičius: 30-45
Įklijavimo Srityje: Pilnas
Kilmės: KN(Kilmės)
Audinio Tipas: Naftos clother
Funkcija: Namų Dekoras; Dovana; Vestuvių Apdaila; Sienų Lipdukas " Wal Popieriaus;
Prekės Pavadinimas: huacan
Deimantų Dydis: 2.5x2.5mm
Tipas: diamond siuvinėjimo mozaika

  • Prekės pavadinimas: Tipas: Levanda Dvaro Diamond Dažymo Apie rėmas: parduodame deimantų tapyba be Rėmo Gręžimo Plotas: 100% kvadratiniu diamond siuvinėjimo nuotraukos dydis: (30x30cm)x3 / (40x40cm)x3 PASTABA: Tai nėra baigė tapybos,jums reikia baigti ją sau.Dėmesio: Mieli draugai,mažesnio dydžio nuotrauka yra tik vaikų entertaintment ir naujų vertus, praktika, dėl prastos poveikį .Smulkmeniškas ir proto klientai,prašome rinktis atsargiai!!

    Aukštos Kokybės drobė , simboliai yra labai aiškus.Specialių Klijų Stiprus sukibimas

    1.Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį, kuris atitinka spausdinti plotas ant drobės.

    2.Įdėti deimantų į lėkštę.

    3.Pincetas gali lengvai įrašą trijų deimantų , lazdą taip greitai.

    4.Užpildykite rašiklis su klijais.

    5.Naudoti rašiklį galvos laikytis Kelių deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn.

    6.Po baigtas, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, išlaikyti juos gerai pritvirtinti.Mes darome siuntas 1-5days(pagal kiekį jūsų užsakymas)gavęs jūsų mokėjimą.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,Ypač per atostogų sezono.

    Šalį Dažniausiai Atvyksta Metu rusijos ederation 15~40 dienų, Jungtinės amerikos valstijos 16~21 dienų Ispanijoje 15~40 dienų Prancūzija 15~40 dienų Jungtinė Karalystė 11~20days Nyderlandai 15~40days Kiti 15~60 dienų

    Mes naudojame EMS /www.eatin.lt Standartinis Pristatymas/Kinija Paštu, Oro Paštu/CPAM/Fedex pagal jūsų buvimo vietą,ir bus jums sekimo numerį, per 1-5 dienas po prekių pristatymo.mes tai darome, bendradarbiaujant su big logistikos paslaugų teikėjai, tokie kaip Singapūro Paštu, Correos, Posti Suomija, SPSR, DHL ir kt.Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis pasirinkti.

    1.Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo.

    2.Prašome įvesti savo adreso, įskaitant jūsų butas Nėra,Gatvės,Miesto, Regiono ir Šalies,Kitaip savo sklypo gali turbūt būti grąžintos!

    Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

    Ačiū už ateina ir have a nice day. [Patarimai]:dervos, diamond nevalgoma, neleiskite vaikams žaisti siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, pvz., rijimo.

    Žymos: diamond mozaikos triptiką, diamond dažai, automobilių trafaretas, diamond siuvinėjimo eifelio bokštas, kambarį decored, amatų, diamond mozaika, diamond dažai huacan, stoo kambarį dekoro, dekoro gyventi kambarys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai