O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas

O. DU.O 3D blakstienų Tušas Prailginta Juodas Blakstienas Blakstienų Pratęsimo Blakstienų Šepetėliu Grožio Makiažas Ilgai nešioti Aukso Spalvos Tušas

€5.77 €2.94
Yra sandėlyje
w30550

Pažymėjimo Numeris: 2017063270
Modelio Numeris: 9981 Macara
GZZZ: YGZWBZ
Kilmės: KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
Komponentas: blakstienų tušas
Dydis: Full Size
Naudos: Natūralus
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: Taip
Prekės Pavadinimas: O. DU.O
Kiekis: 1 Gabalas
Sertifikavimo: GZZZ
NET WT: 0.034
Tipas: blakstienų tušas
Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
Dizainas: blakstienų tušas, 3d
Funkcija: prailginta tušas

  • (1)VANDENS-PROOFE & ŠALINTI LENGVAI ŠILTU VANDENIU - Tai vandeniui atsparus blakstienų tušas neleidžia išsitepti ar sluoksniuoti ir lieka vietoje, kol jūs jį pašalinti, kuris yra lankstus ir lieka švarus.Lengvai pašalina su muilu ir vandeniu, o ne pakenkti jūsų blakstienas. (2)PRAILGINTA ir LENGVAI TEPINĖLIS - pusmėnulio formos teptuku galvos dizainas tinka fiziologinės kreivės dizainą žmogaus blakstienos, kurios yra lengvai taikomas.Prie momentinių taikymo, tai lygiai taikomi šaknies iki galiuko kiekvienam blakstienų, taip, kad blakstienos yra natūraliai ilgas ir patrauklesnis. (3)ILGALAIKIS & IŠSITEPTI ĮRODYMAS– Blakstienų Mokslas truks visą dieną, yra atsparus vandeniui,prakaito įrodymas ir išsitepti įrodymas.Tuo tarpu momentinių kreivė nustatymo formulės užima 12 valandų,mėgautis gyvenimu,kuris yra taip paprasta. (4)KAIP TAIKYTI - Jūsų blakstienos niekada patiko, kad curler vistiek.Būti besties su savo tušas.Švelniai kraipyti lazdelę iš bazės blakstienas iki galo.Kartojasi jūsų blakstienų-line, įsitikinkite, kad sugauti visas kūnas.Garbanos tiesiog nori turėti įdomus. (5)O. DU.O sutelkti dėmesį į pre-prekyba, pardavimas, garantinis, mes darome viską, kad atkreipti dėmesį į kliento pirkinių patirties, jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus.

    Žymos: jewelri, skaistalai, nustatyti, figurin vienas gabalas, maišelis "chanel", cosmet, christian dior, akių pleistras pet, tušas atsparus vandeniui, 3d žmogus marškinėliai, lūpų dažai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Sebastiano1972

      Delivery is not fast, the track was not tracked. But... mascara is great. Eyelashes do not glue, looks natural and neat in front of your eyes. I am very pleased. I recommend to buy.

    • Warrockftw11

      Super only delivery long its functions performs

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai